Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) leningplatform BlockFi haalt $30 miljoen op

De mede-oprichter van PayPal en miljardair, Peter Thiel heeft naar verluidt in het crypto-bedrijf BlockFi geïnvesteerd. BlockFi biedt onder andere leningen aan waarbij cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) als onderpand kunnen dienen.

BlockFi haalde in totaal $30 miljoen op tijdens een Series B investeringsronde. Thiel’s Valar Ventures was de grootste investeerders. Naast Valar Ventures investeerden ook Morgan Creek Digital, Avon Ventures en Winklevoss Capital in het bedrijf.

- Advertentie -

BlockFi biedt verschillende producten aan. Zo kunnen klanten rente verdienen op hun cryptocurrency kan er met crypto gehandeld worden op het platform. Ook biedt BlockFi leningen aan waarbij bitcoin en ethereum als onderpand mogen fungeren.

Het bedrijf heeft naar verluidt $650 miljoen aan activa op zijn platform. Dit is 160% meer dan de $250 miljoen die het in augustus rapporteerde. Met de nieuwe investeringen hoopt het bedrijf verder door te kunnen groeien.

Zo wil BlockFi CEO, Zac Prince, het 75-koppige team tegen het einde van 2020 verdubbeld hebben. Daarnaast zou het bedrijf aan een mobiele applicatie werken en verwacht het in Azië veel institutionele klanten aan te kunnen trekken.

In 2018 haalde BlockFi al eens $52,5 miljoen op. Een van de grootste investeerders was toen Galaxy Digital, het bedrijf van Michael Novogratz.

Bedrijven als BlockFi lijken terrein te winnen naar mate de crypto-markt volwassener wordt. Vorig jaar april werd bijvoorbeeld bekend dat de miljardair Brock Pierce een huis had gekocht met een cryptocurrency-hypotheek.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.031,94 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.031,94 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...