Roy van Krieken Roy van Krieken
19/04/2023 16:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:52

Amsterdam opnieuw het walhalla voor Bitcoin liefhebbers in 2023

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De kogel is door de kerk. Bitcoin Amsterdam keert dit jaar weer terug naar de hoofdstad. De vorige editie van het grootste Bitcoin evenement van Nederland was een daverend succes, en de organisatie wil met de volgende editie opnieuw alle records verbreken. Deze editie zal op 12 oktober 2023 plaatsvinden, en kaartjes zijn al te koop!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

De vorige editie

De vorige editie markeerde de eerste keer dat het wereldberoemde Bitcoin (BTC) event plaatsvond in Nederland. Op 12, 13 en 14 oktober werd drie dagen de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot ware Bitcoin tempel!  

Veel van de grootste namen binnen de wereld van crypto waren aanwezig om te spreken, vragen te beantwoorden en om zich gewoon te mengen onder de hechte gemeenschap. Uiteraard waren ook de grootste en belangrijkste bedrijven aanwezig. Duizenden bezoekers zetten de hoofdstad drie dagen lang volledig in het teken van bitcoin

Vorig jaar stond Bitcoin Amsterdam in het teken van inflatie, de macro-economische situatie en mogelijke uitdagingen die Bitcoin te wachten zal staan. Ook de energiecrisis, die op dat moment nog veel heftiger te voelen was dan nu, was belangrijke gespreksstof voor de hoog aangeschreven sprekers.

Bitcoin Amsterdam 2023

Het evenement was zo goed bevallen dat er is besloten om dit jaar opnieuw naar de Westergasfabriek te trekken. Ook dit jaar zal Bitcoin Amsterdam drie dagen duren, maar in plaats van een muziekfestival op de laatste dag, zal er nu een ‘mega borrel’ plaatsvinden.

Volgens een van de organisatoren van Bitcoin Amsterdam, Sebastiaan van Erne, zal er dit jaar speciale aandacht uitgaan naar ‘Europa’, en hoe Bitcoin zich hier kan gaan ontwikkelen. Van Erne verwacht dat er dit jaar zo’n 5000 Bitcoin fanaten op het evenement af zullen komen.

De prijzen van de kaartjes voor Bitcoin Amsterdam 2023 in de voorverkoop beginnen vanaf €250. Voor de Nederlandse Bitcoin community is er ook tijdelijk een kortingsactie opgezet, waarbij tickets €100 goedkoper zijn als je gebruikmaakt van de kortingscode: BA23100OFF!

Wees er snel bij, want de kortingsactie geldt nog alleen vandaag!

Voor meer vermogende Bitcoiners zijn er eventueel ook ‘Whale passes’ te koop voor €2500. Voor dit bedrag krijg je net een wat exclusievere toegang tot het evenement.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie