Roy van Krieken Roy van Krieken
01/07/2022 08:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/07/2022 08:42

Binance CEO: ‘Michael Saylor zal het laatst lachen’

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De CEO van MicroStrategy, Michael Saylor, staat binnen de wereld van cryptocurrencies bekend als een van de grootste voorstanders van bitcoin (BTC). Met zijn bedrijf heeft hij ook vele miljarden geïnvesteerd in de cryptocurrency en voegde daar een paar dagen geleden nog eens 480 bitcoins aan toe. Ondanks de huidige staat van de markt zal het volgens Binance CEO Changpeng Zhao uiteindelijk Michael Saylor zijn die het laatst lacht.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

MicroStrategy blijft bitcoin vasthouden

De laatste tijd is er redelijk wat kritiek te horen aan het adres van Saylor en MicroStrategy. Zij staan door de heftige crypto crash ook aardig onder water op hun bitcoin investering. In totaal heeft MicroStrategy een unrealized loss van zo’n $1,4 miljard. Velen twijfelen daarom over de keuzes die Michael Saylor heeft gemaakt.

“Als je een slechte dag hebt op de markt, heb je tenminste niet de portefeuille van Michael Saylor,”

Eerder deze week werd bekend dat Michael Saylor zich klaarblijkelijk totaal geen zorgen maakt over deze virtuele geleden verliezen. Integendeel, op 29 juni kocht MicroStrategy 480 bitcoins bij. Dat betekent dat het bedrijf op dit moment 129.699 bitcoins bezit en volgens Michael Saylor zijn deze miljarden aan bitcoins gekocht tegen een gemiddelde prijs van $30.664. Hiermee is het een van de grootste bitcoin bezitters ter wereld.

Binance CEO getuigt steun

Changpeng Zhao, (CZ), de befaamde CEO van Binance, liet vandaag op Twitter weten dat hij het plan van Michael Saylor volledig steunt. Volgens hem zal het risico dat Saylor op dit moment neemt zich op de lange termijn dubbel en dwars terugbetalen. 

“Velen lachen hem nu uit, maar Saylor zal mettertijd het laatst lachen. Bookmark deze tweet.”

Hoewel het natuurlijk niet te ontkennen is dat MicroStrategy op dit moment in het rood staat, lijkt er geen deuk te zijn geslagen in het plan van Saylor en zijn bedrijf voor op de lange termijn. Naar eigen zeggen komt het bedrijf pas in de problemen als de koers van bitcoin zakt tot rond de $3.500. Zo ver is het nog lang niet en de kans is natuurlijk erg groot dat vroeg of laat de bitcoin koers zich weer gewoon herstelt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie