Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) analist zet 100% van zijn portfolio in op BTC in aanloop naar halving

De bekende analist en oprichter van Quantum Economics, Mati Greenspan, heeft zijn investeringsportfolio volledig ingezet op bitcoin (BTC). Greenspan staat bekend als een echte Bitcoin bull en met de aankomende bitcoin halving verwacht de analist dat de koers flink kan gaan stijgen.

Noem het FOMO, noem het blind vertrouwen of zelfs domheid, IDC.

Mijn @etoro-account is nu 100% ingezet op $BTC.

- Advertentie -

Een aantal dagen geleden liet hij al in een tweet blijken dat hij bullish is over de toekomst van bitcoin. Na de halving in mei zal de inflatie van bitcoin namelijk ongeveer de helft van de wereldwijde jaarlijkse inflatie zijn. Hij schreef:

Over slechts 15 dagen zal de jaarlijkse inflatie van #bitcoin van 3,65% naar slechts 1,8% gaan … ongeveer de helft van het wereldwijde jaarlijkse inflatiepercentage.

Op dat moment hoeft de adoptie niet eens te groeien om de prijs te behouden. Satoshi wist óf wat hij deed óf had veel geluk.

De strategie die Greenspan op dit moment toepast is overigens niet aan te raden. Door de volatiliteit van de bitcoin koers kan zijn portfolio in korte tijd flink in waarde afnemen. Het blijft dan ook een risicovolle actie van de belegger.

De opwaartse trend van de bitcoin koers sinds de crash in maart is volgens analist Alessio Rastani de eerste golf van een langere bullmarkt. Hij baseert zijn verwachting op de Elliot Wave theorie.

Onze analist Michiel publiceerde gisteren een video waarin hij kijkt naar de traditionele aandelenmarkten. Door de huidige situatie als gevolg van het coronavirus ligt de wereld namelijk behoorlijk overhoop. In zijn video gaat hij in op de vraag of aandelen op dit moment “koopjes” zijn of dat er nog meer dalingen in kunnen zitten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.424,09 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.424,09 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...