Michiel Ipenburg
30/04/2020 17:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/04/2020 17:45

Aandelen in 2020; blinkende goudmijn of tikkende tijdbom?

Nieuws
aandelen_in_2020_goudmijn_of_tikkende_tijdbom

De traditionele aandelenmarkt lijkt wel een all you can eat buffet. Mensen weten niet hoeveel ze moeten opscheppen met “koopjes” op de aandelenmarkt. Maar zijn het wel koopjes? Wat maakt dat een aandeel dat 30% waarde verliest als een koopje wordt beschouwd? In mijn optiek zien we momenteel wederom het overdrijven van de markt. Na de enorme crash zien we nu een te groot herstel. Veel aandelen zijn weliswaar iets goedkoper geworden, maar naar mijn mening gaat er nog veel meer korting volgen! Al met al denk ik dat dit het begin is van een zeer zware en donkere economische periode.

In onderstaande video geef ik een beeld van de huidige marktomstandigheden, leg ik uit wat mijn plan is voor de komende periode en ga ik dieper in op het vraagstuk: Door welke factoren blijf ik steeds in dezelfde vallen trappen?

Want is het niet zo dat we ons vaak door fear of missing out (FOMO) en angst laten lijden/leiden. Juist deze mindset gaat desastreus zijn de komende tijd. Een solide plan en strategie gaat je helpen om over de mentale valkuilen heen te stappen. Succesvol en ontspannen de crisis door!

De oplettende lezer heeft Michiel vaker op Crypto Insiders zien verschijnen. Zo verzorgt hij als technisch analist frequent bitcoin koersanalyses en is hij een drijvende kracht in onze omgeving voor members, waar dagelijks koersvideo’s worden gedeeld, uitleg wordt gegeven en cryptocurrency trading signals worden verstrekt. Kom de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend onze diensten uitproberen!

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie