Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Aandelen in 2020; blinkende goudmijn of tikkende tijdbom?

De traditionele aandelenmarkt lijkt wel een all you can eat buffet. Mensen weten niet hoeveel ze moeten opscheppen met “koopjes” op de aandelenmarkt. Maar zijn het wel koopjes? Wat maakt dat een aandeel dat 30% waarde verliest als een koopje wordt beschouwd? In mijn optiek zien we momenteel wederom het overdrijven van de markt. Na de enorme crash zien we nu een te groot herstel. Veel aandelen zijn weliswaar iets goedkoper geworden, maar naar mijn mening gaat er nog veel meer korting volgen! Al met al denk ik dat dit het begin is van een zeer zware en donkere economische periode.

In onderstaande video geef ik een beeld van de huidige marktomstandigheden, leg ik uit wat mijn plan is voor de komende periode en ga ik dieper in op het vraagstuk: Door welke factoren blijf ik steeds in dezelfde vallen trappen?

- Advertentie -

Want is het niet zo dat we ons vaak door fear of missing out (FOMO) en angst laten lijden/leiden. Juist deze mindset gaat desastreus zijn de komende tijd. Een solide plan en strategie gaat je helpen om over de mentale valkuilen heen te stappen. Succesvol en ontspannen de crisis door!

De oplettende lezer heeft Michiel vaker op Crypto Insiders zien verschijnen. Zo verzorgt hij als technisch analist frequent bitcoin koersanalyses en is hij een drijvende kracht in onze omgeving voor members, waar dagelijks koersvideo’s worden gedeeld, uitleg wordt gegeven en cryptocurrency trading signals worden verstrekt. Kom de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend onze diensten uitproberen!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.971,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.847,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.929,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.934,81 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.847,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.929,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.934,81 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.971,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...