Discussier met alle crypto insiders via Telegram

‘Bitcoin (BTC) ETF komt eraan,’ verwacht Raoul Pal, en dit is wat dat met de BTC prijs zal doen

Het was de afgelopen periode relatief stil omtrent bitcoin (BTC) exchange-traded funds (ETF). De goedkeuring van bitcoin ETF’s zal volgens sommigen een grote impact hebben op de toekomst van Bitcoin en de bitcoin prijs. Volgens Raoul Pal, voormalig Goldman Sachs bestuurslid en nu hedgefondsmanager, zal een ETF er uiteindelijk gaan komen.

Een ETF is een fonds dat op een traditionele beurs wordt verhandeld. Aangezien de Securities and Exchange Commission (SEC) nog geen goedkeuring heeft gegegeven aan een bedrijf om zo’n fonds op te zetten, hebben institutionele investeerders geen makkelijkijke manier om in bitcoins te investeren.

- Advertentie -

Volgens Pal zal dit fonds er uiteindelijk gaan komen en dus hebben retail-investeerders nu een grote kans om voorloper te zijn, zo zegt Pal tijdens een recent interview:

“Je mag frontrunen in Bitcoin, en ik ga je de grootste kans van je leven geven: ze krijgen uiteindelijk die ETF wel over de streep. Er zullen miljarden dollars in stromen.”

Zodra een ETF wordt goedgekeurd dan zal “elk pensioenfonds er wat geld in stoppen. Elk family office zal er wat geld in stoppen. En hoe meer de prijs stijgt, hoe meer ze zullen toewijzen.”

Pal haalt daarnaast het recente nieuws aan dat banken in de Verenigde Staten nu cryptocurrency custody-diensten mogen gaan leveren. Dit is volgens hem de eerste belangrijke stap voordat institutionele beleggers de markt zullen betreden:

“Ze hebben de custody-regelgeving in de VS aangenomen, dus nu kunnen banken custody leveren. Dat betekent dat er prime broking komt voor hedgefondsen. Hedgefondsen komen als eerste de ruimte in, dat is duidelijk …”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.037,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.037,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...