Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) geldautomaat gespot in Tesla’s Gigafactory autofabriek

Er is onlangs door een oplettende Twitteraar Will Reeves een bitcoin (BTC) geldautomaat ontdekt op het terrein van de Tesla fabriek in Nevada, Verenigde Staten. Op Twitter schreef hij:

“Ik kom er net achter dat @elonmusk een bitcoin automaat heeft in zijn Tesla fabriek.”

- Advertentie -

Bitcoin geldautomaat provder LibertyX bevestigde na vragen gekregen te hebben van de pers dat er op het terrein van Elon Musk bij de Tesla fabriek een bitcoin ATM geplaatst is. De automaat is in augustus geplaatst en is bedoeld voor werknemers om een alternatief betaalmiddel te bieden. Werknemers van Tesla kunnen nu 24/7 bitcoin kopen met debetkaarten in de fabriek. LibertyX heeft dit voor elkaar gekregen software geïnstalleerd te hebben op al bestaande ATMS in de fabriek.

LibertyX zei in een recente verklaring:

“LibertyX werkt samen met de twee grootste geldautomatenfabrikanten (Genmega en Hyosung) om bitcoin-software aan te bieden die vooraf op traditionele geldautomaten is geïnstalleerd. […] Sinds augustus zijn de Tesla-locaties live. De geldautomaat is momenteel alleen toegankelijk voor medewerkers. “

Wereldwijd zijn er nu 10.863 bitcoin geldautomaten volgens data van Coin ATM Radar.

Elon Musk zelf leek niet helemaal op de hoogte te zijn van het nieuws en reageerde verrast. Op Twitter zelf zei hij zelfs dat het nieuws niet accuraat is. Echter liet hij eerder wel weten een voorstander te zijn van bitcoin en blockchain technologie. Naast wat tweets met een cynische ondertoon richtte hij ook een bericht aan schrijver J.K Rowling om aan te geven dat bitcoin er sterk uit ziet.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.668,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.641,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.697,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.698,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.734,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.668,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.641,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.697,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.698,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.734,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...