Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Elon Musk zorgt met mysterieuze tweet over Bitcoin (BTC) voor commotie

Elon Musk heeft weer voor reuring gezorgd binnen de cryptocurrency-community. En zoals we van hem gewend zijn deed hij dat met slechts een paar simpele woorden in een tweet die hij vanochtend de wereld instuurde.

Musk, bekend als CEO van autofabrikant Tesla en ruimtevaartbedrijf SpaceX, stelt in een tweet dat Bitcoin (BTC) niet zijn “stopwoord” is. Wat hij precies met de tweet bedoelde weet niemand, desalniettemin grijpen verschillende vooraanstaande figuren binnen de crypto-gemeenschap hun kans.

- Advertentie -

Zo gebruikte Peter McCormack, presentator van de What Bitcoin Did-podcast, het moment om Musk uit te nodigen voor zijn podcast. De officiële twitterpagina van de aankomende Bitcoin-conferentie, Bitcoin 2020, reageerde daarnaast met een denkende emoji. Daarop reageerde Musk met een knipoog.

Uiteindelijk weet niemand wat Musk nou precies met de tweet bedoelde. In het verleden heeft Musk laten weten Bitcoin “best wel briljant” te vinden. Zijn mysterieuze tweet heeft echter niet voor een pump geleid.

Dit gebeurde bijvoorbeeld wel in mei 2019, toen Musk simpelweg “Ethereum” tweette. Ditzelfde gebeurde toen hij dogecoin (DOGE) zijn “favoriete cryptocurrency” noemde. Dit zorgde destijds voor een stijging van 30%.

Onlangs lanceerde Musk’s bedrijf SpaceX nog 60 satellieten in een baan om de aarde als onderdeel van het Starlink-project. Het project, dat nu uit 180 satellieten bestaat, heeft als doel iedereen op aarde een internetverbinding te geven. Hierdoor zou onder andere de adoptie van cryptocurrency een flinke steun in de rug kunnen krijgen.

Musk stelde in augustus 2019 daarnaast dat hij de Amerikaans presidentskandidaat Andrew Yang steunt. Yang staat erom bekend pro-Bitcoin te zijn.

De koers van bitcoin dipte op 2 januari even kort onder de $7.000, maar de bears verloren de strijd in deze zone. Toch was de dip positief in meerdere opzichten. Waarom? Lees het in de nieuwe wekelijkse analyse van Crypto Insider David!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.949,09 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.949,09 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...