Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Pro-Bitcoin presidentskandidaat Andrew Yang krijgt steun van Elon Musk

De Amerikaanse pro-Bitcoin presidentskandidaat Andrew Yang voor de presidentsverkiezingen van 2020 krijgt steun van Elon Musk. Dat laat de Tesla en SpaceX CEO weten middels een tweet. De steun kan wel eens het verschil gaan maken voor Yang, die bekend staat als iemand die goed op de hoogte is van de impact die nieuwe technologieën kunnen hebben.

Musk betoog zijn steun in reactie op een tweet van Dan Carlin, de presentator van de podcast Hard Core History. Musks tweet luidde de drie simpele woorden “Ik steun Yang”. Yang wordt geliefd door velen binnen de technologie-sector.

- Advertentie -

Hij voorziet namelijk dat de automatisering van de Amerikaanse industrie verstrekkende gevolgen zal gaan hebben voor Amerikanen. Velen zullen zonder werk komen te zitten volgens Yang. Hij wilt daarom een universeel basisinkomen instellen voor iedereen boven de 18 jaar oud. Op zijn campagnewebsite valt te lezen:

Andrew zou het Freedom Dividend, een universeel basisinkomen van $1.000/maand, $12.000 per jaar, implementeren voor elke Amerikaanse volwassene ouder dan 18 jaar. Dit is onafhankelijk van iemands werkstatus of andere factoren.

Yang accepteert donaties in zowel bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en alle andere ERC-20 tokens. Daarnaast sloeg Yang eerder al de handen ineen met het Humanity Forward Fund, een ‘political action committee’ dat voor Bitcoin, innovatie en financiële soevereiniteit is.

Yang zal op 12 september met acht andere democratische presidentskandidaten debatteren. Uit dat debat zal blijken of Yang genoeg steun krijgt om mogelijk de presidentskandidaat voor de democraten te worden.

Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.531,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.558,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.614,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.615,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€10.715,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.715,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.531,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.558,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.614,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€10.615,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...