Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Elon Musk noemt Bitcoin “best wel briljant” in interview met ARK Invest

Tijdens een podcast van ARK Invest, een investeringsbedrijf dat zich op opkomende technologieën richt, deed Elon Musk een aantal uitspraken over Bitcoin. Zo noemde hij Bitcoin “beste wel briljant”, maar zei hij ook uit dat de cryptocurrency een grote uitdaging heeft.

Elon Musk, de man achter Tesla, SpaceX en mede-oprichter van het bedrijf dat uiteindelijk PayPal werd, heeft zich nooit echt uitgelaten over wat hij nou eigenlijk van cryptocurrency vindt, maar tijdens de podcast beantwoordde hij een aantal vragen specifiek over cryptocurreny. Zo zei hij over crypto:

Het [crypto] omzeilt valuta controles. … Papiergeld zal gaan verdwijnen. En crypto is een veel betere manier om waarden over te brengen dan een stuk papier, dat is duidelijk.

- Advertentie -

Echter zitten er voor hem een aantal nadelen aan de technologie. Volgens Musk kost het namelijk enorm veel energie om het netwerk van bijvoorbeeld Bitcoin te beveiligen. En aangezien zijn bedrijven ernaar streven om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan, ziet hij het niet gebeuren dat hij de technologie toe gaat passen. Het zou “niet nuttig zijn om Tesla’s middelen te gebruiken om crypto-technologie te implementeren.”

Desalniettemin was Musk over het algemeen positief over de technologie, en hij lijkt dan ook vertrouwen te hebben in de toekomst van crypto. Dergelijke uitspraken van een persoon als Musk, die op veel technologische vlakken als pionier wordt gezien, bieden daarom ook voor de industrie in zijn algemeen vertrouwen voor de toekomst.

Beluister het hele interview met Elon Musk bij ARK Invest hier:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.216,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.216,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...