Bitcoin (BTC) geldautomatenfabrikant werkt samen met grootste winkelcentrumexploitant in de VS

Bitstop, een Amerikaanse bitcoin (BTC) ATM (geldautomaat) fabrikant gaat samenwerken met Simon Malls, de grootste winkelcentrumexploitant in de Verenigde Staten, om meerdere bitcoin-geldautomaten te installeren. Dat kondigt Bitstop op 26 november aan middels een persbericht.

- Advertentie -

Bitstop heeft al vijf bitcoin-ATMs geplaatst op vijf locaties van Simon Malls in de staten Californië, Georgia en Florida.  Andrew Barnard, medeoprichter en CEO van Bitstop, zegt dat de nieuwe apparaten expres net voor het eindejaar vakantieseizoen zijn geplaatst:

Met de strategische timing van deze nieuwe installatie van bitcoin-geldautomaten op Simon Malls-locaties kunnen klanten gemakkelijk bitcoin kopen tijdens hun Black Friday- en kerstvakantie-aankopen.

Bitcoin is het perfecte cadeau voor familie en vrienden dit vakantieseizoen. Onze Bitstop Bitcoin ATM-winkelcentrumlocaties lopen voorop in een trend, aangezien bitcoin en digitale valuta onderdeel worden van de mainstream cultuur.

Aldus Barnard. Verder zegt hij dat de bitcoin-automaten vanzelf nieuwe mensen naar de cryptocurrency-industrie zal trekken:

Als je het bouwt, zullen ze komen. Zodra je deze geldautomaten neerzet en je mensen gemakkelijke toegang geeft, gaan de mensen vanzelf erachter komen hoe ze het moeten gebruiken. Als je het in een winkelcentrum hebt staan zullen mensen denken: “wauw, ik denk dat bitcoin er nog lang zal zijn.”

Deze eerste vijf nieuwe automaten zijn onderdeel van een nog veel grotere uitbreiding. Bitstop wil namelijk tegen eind 2020 nog eens meer dan 500 machines installeren in de Verenigde Staten:

We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd gemakkelijke toegang hebben tot onze Bitcoin-geldautomaten. Er zijn nu meer dan 130 handige Bitstop Bitcoin-ATM-locaties in het hele land, en er groeien er elke maand meer. We zijn van plan om ons Bitstop-netwerk uit te breiden met 500+ locaties tegen het einde van 2020.

Onlangs bleek dat het aantal bitcoin-ATMs wereldwijd 6.000 stuks voorbij is gestegen waarvan twee derde in de Verenigde Staten staat. Er staan er 28 in Nederland, waarvan 13 in Amsterdam. Eind september bleek dat het aantal met meer dan 500% was gestegen in de afgelopen drie jaar en met zelfs 1000% sinds begin 2016.

- Advertentie -

Vorige week kwam naar buiten dat twee dieven een bitcoin-ATM in Canada hadden beroofd, maar zij lieten per ongeluk het grootste deel van de buit liggen.

Waar onze analist David van Ineveld de afgelopen weken nog aangaf niet veel interesse te hebben in het openen van bitcoin long-posities, hij vooral heel voorzichtig was en wachtte op een confirmerende move, heeft hij op dit moment wel interesse. Lees gauw verder in zijn gloednieuwe bitcoin (BTC) koersanalyse! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.817,40 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.893,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.910,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.925,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.093,30 Kopen
Laatste nieuws

Wat is cryptojacking en hoe kun je het voorkomen?

0
Crytojacking is een malafide activiteit die voor het grote publiek nog vrij onbekend is, maar die wel steeds vaker ingezet wordt. Het wordt vaak...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...

Lees verder

Wat is cryptojacking en hoe kun je het voorkomen?

Crytojacking is een malafide activiteit die voor het grote publiek nog vrij onbekend is, maar die wel steeds vaker ingezet wordt. Het wordt vaak...

Niemand gaat Bitcoin (BTC) verbieden, zegt Amerikaanse toezichthouder die veel goed nieuws belooft

Brian Brooks, hoofd van de Office of the Comptroller of the Currency (OCC) zegt dat Amerikaanse toezichthouders niet van plan zijn om bitcoin (BTC)...

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

Het business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geïnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze prijsniveaus zijn belangrijk

De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar na support te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....