Kevin Schijven Kevin Schijven
28/07/2020 17:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/07/2020 17:36

Bitcoin (BTC) koers gaat naar $28.000 tijdens deze rally, zegt Max Keiser

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) koers gaat naar $28.000 tijdens deze rally, zegt Max Keiser

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Na een lange periode van lage volatiliteit is de koers van bitcoin (BTC) eindelijk uit het bereik onder de $10.000 uitgebroken en steeg het afgelopen nacht zelfs even langs $11.000.
Max Keiser, bekend bitcoin-bull en presentator op RT, is ervan overtuigd dat de huidige rally de prijs van bitcoin zelfs naar $28.000 zal leiden. Dat zou een nieuwe all-time high (ATH) zijn voor de moeder aller cryptocurrencies.


Zodra de BTC-prijs de $28.000 bereikt, zal deze echter weer iets omlaag zakken, zegt Keiser. Vervolgens zal bitcoin naar minstens $100.000 stijgen.

Het zal oplopen tot $100.000 per munt en het zal iedereen vernietigen die het in de weg staat. Dus al deze altcoin-posers en overheidssubsidies voor welzijn zullen worden verwijderd door de enige echte bitcoin. Het wordt tijd.

Keiser haalt ook uit naar bekend goudvoorstander en bitcoin-criticus Peter Schiff. Schiff zegt dat de laatste paar keer dat bitcoin boven de $10.000 uitsteeg vervolgens weer onderuit ging. Dat verwacht hij ditmaal ook weer:


Keiser is ervan overtuigd dat Schiff er compleet naast zit. Hij meldt dat zijn bitcoin-portfolio vele malen beter heeft gepresteerd dan zijn goud- en zilver-portfolio’s.


Vorige week werd in de markt nog gesproken van een zogenaamd ‘altcoin seizoen.’ Na de breakout van bitcoin lijkt daar minder sprake van te zijn. Vooral altcoins verbonden met de decentralized finance (DeFi) markt kleuren vandaag rood. Ook gegevens van DeFi Pulse tonen een kleine dip.


Schiff sprak nog onlangs met Anthony Pompliano, CEO van Morgan Creek Digital, over bitcoin en goud. Beide assets worden gebruikt als een ‘veilige haven’ in onzekere tijden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie