Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: De eerste bullish signalen?

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: De eerste bullish signalen?

Goedemorgen allemaal! Bitcoin (BTC) is in een mooie zone aangekomen voor long term buys. Op de lagere tijdframes is in de komende uren absoluut nog ruimte om iets dieper weg te duiken. Op de 4-uurs en 21-uurs chart ontstaan echter wel de eerste bullish signalen. De support van hier tot $6.000 zou normaal gesproken voldoende zijn voor een flinke bounce omhoog richting de $8.000. Bekijk hierboven de koersvideo van Crypto Insider Michiel, bekend van zijn columns.


Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

- Advertentie -


Verhandel jij cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC)? Dan weet je dat er altijd een risico is dat je loopt. Daarom is het managen van risico’s van groot belang! Crypto Insider David van Ineveld, bekend van zijn wekelijkse technische analyses, besprak in een video die van het weekend verscheen het onderdeel planning: het allereerste wat je doet bij risicomanagement. Bij planning van je risicomanagement bepaal je hoeveel risico per trade je wil lopen ten opzichte van je portfolio. Bekijk hier de video!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.209,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.274,89 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.276,94 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.288,99 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.