Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Eindelijk de volgende move?

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Eindelijk de volgende move?

Goedemorgen! De koers van bitcoin lijkt dan eindelijk die volgende move te maken. Het volume lijkt er iets meer te zijn en de 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse grafiek lijkt in zicht; deze ligt iets boven de $7.500. Daarnaast zou een uitschieter tot de weerstand van 11 maart op $8.000 niet vreemd zijn. Waar ik op dit moment teveel weerstand zie is $8.300. Zover is het natuurlijk nog niet en support mag niet onder de $6.500 liggen.

Blijven we in deze bullish flow of breken we gaande de maandag toch nog omlaag? Wat denken jullie?

- Advertentie -

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Vrijdag 10 april om 20:00 uur organiseren we een Ask Me Anything (AMA) sessie met David en Michiel. Stel je vragen en discussieer live met ons mee!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.123,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.186,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.192,64 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.205,85 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.