Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Goeie run! Oog op volgende weerstanden?

Helaas kan onze analist Michiel ons vandaag niet verblijden met een column; de onrust omtrent het coronavirus gooit helaas roet in het eten! Maar niet getreurd, vandaag delen we de dagelijkse koersvideo van Michiel die hij opneemt voor onze omgeving voor members. Doe er je voordeel mee en stay safe!

De koers van bitcoin (BTC) heeft weer een flinke run achter de rug en de stop-losses van $5.600 en 5.800 zijn niet geraakt. Persoonlijk gebruik ik deze run naar de volgende weerstanden van $6.800 en $7.200 om profits te nemen op lager aangekochte coins. Liever 10% missen dan iets later 50% aan de broek krijgen is in dit geval nog steeds aan de orde.

- Advertentie -

Ik ben geen econoom en ook voor mij, misschien wel voornamelijk voor mij, is het lastig. Echter geloof ik niet dat we de wereldeconomie dadelijk een tot twee maanden plat kunnen gooien en vervolgens verder gaan alsof er niets aan de hand is. Nogmaals, wees voorzichtig en blijf gezond!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.853,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.937,05 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.939,56 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.981,82 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.981,82 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.853,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.937,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.939,56 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...