Michiel Ipenburg
20/03/2020 15:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2020 15:15

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Goeie run! Oog op volgende weerstanden?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Helaas kan onze analist Michiel ons vandaag niet verblijden met een column; de onrust omtrent het coronavirus gooit helaas roet in het eten! Maar niet getreurd, vandaag delen we de dagelijkse koersvideo van Michiel die hij opneemt voor onze omgeving voor members. Doe er je voordeel mee en stay safe!
De koers van bitcoin (BTC) heeft weer een flinke run achter de rug en de stop-losses van $5.600 en 5.800 zijn niet geraakt. Persoonlijk gebruik ik deze run naar de volgende weerstanden van $6.800 en $7.200 om profits te nemen op lager aangekochte coins. Liever 10% missen dan iets later 50% aan de broek krijgen is in dit geval nog steeds aan de orde.
Ik ben geen econoom en ook voor mij, misschien wel voornamelijk voor mij, is het lastig. Echter geloof ik niet dat we de wereldeconomie dadelijk een tot twee maanden plat kunnen gooien en vervolgens verder gaan alsof er niets aan de hand is. Nogmaals, wees voorzichtig en blijf gezond!
Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!
Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie