Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Reversal in zicht?

Goedemorgen allemaal! Bitcoin (BTC) heeft geen stand kunnen houden boven de $7.500 en een daling richting de $7.000 of $6.750 op korte termijn dreigt. De bulls zouden boven de $7.500 moeten komen om een bullish kijk te houden over de komende dagen. Op hele lage tijdframes zoals de 30 minuten ontstaat mogelijk een bullish divergence, maar deze zouden we graag op de dagelijkse chart willen zien. Hiervoor kan de prijs zomaar richting de $6.000 wegglijden dus zorg dat je niet klem komt te zitten! Bekijk hierboven de koersvideo van Crypto Insider Michiel, bekend van zijn columns.Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

- Advertentie -Verhandel jij cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC)? Dan weet je dat er altijd een risico is dat je loopt. Daarom is het managen van risico’s van groot belang! Crypto Insider David van Ineveld, bekend van zijn wekelijkse technische analyses, besprak in een video die van het weekend verscheen het onderdeel planning: het allereerste wat je doet bij risicomanagement. Bij planning van je risicomanagement bepaal je hoeveel risico per trade je wil lopen ten opzichte van je portfolio. Bekijk hier de video!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.355,86 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.355,86 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...