Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Wees voorzichtig! Lager bijkopen?

Hierbij weer een korte update van onze analist Michiel! Wees alsjeblieft voorzichtig op dit moment. Alle markten blijven doorrazen naar beneden en het moment van knife catching is aangebroken. Je kan geluk hebben, maar voor hetzelfde geld sta je met een paar dagen -30%. Zoek op zijn minst naar bullish signalen alvorens in te stappen en denk goed na of je een -50% zou kunnen verdragen. Ruimte houden om lager bij te kopen lijkt slim op dit moment.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!

Wat een dump van de bitcoin (BTC) koers hebben we meegemaakt! Onze analist David krijgt op dit moment twee vragen:

  1. Gaan we dieper?
  2. Moet ik nu kopen?
Advertentie

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap vanaf €27,50 per maand aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.636,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.657,19 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.679,01 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€5.685,04 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.702,76 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.720,40 Kopen
Laatste nieuws