Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) krijgt opnieuw de voorkeur, Canadese startup zet deel reserve om in BTC

Een in Ottawa, Canada gevestigd grafisch softwarebedrijf, Snappa, kondigde maandag zijn besluit aan om een ​​aanzienlijk deel van zijn kasreserves naar bitcoin (BTC) te verplaatsen, daarbij verwijzend naar zorgen over inflatie en wereldwijde economische onzekerheid.

Dat maakte medeoprichter, Christopher Grimmer, bekend op zijn persoonlijke website. Hij laat weten dat de aanvankelijke toewijzing van 40% slechts het begin is en dat het nog wel meer kan worden.

“We verzamelen nog steeds munten, en we zijn niet van plan om binnenkort te verkopen”

- Advertentie -

In een blogpost legt Gimmer uit dat zijn bedrijf overtuigd is dat traditionele spaarrekeningen inferieur zijn aan andere opties om de kasreserves te vergroten.

“Ik geloof dat we nu een veel betere spaar technologie tot onze beschikking hebben, en die technologie is Bitcoin.”

Ook andere bedrijven maken de stap naar bitcoin als reserves. Grimmer was vooral gefascineerd door de beslissing van MicroStrategy om $250 miljoen om te zetten naar bitcoins eerder deze maand. Het grote Amerikaanse softwarebedrijf heeft ervoor gekozen om het digitale goud te gebruiken als hoofdzakelijke investeringsmiddel voor zijn reserves.

Ook een restaurantketen voor Midden-Oosters eten in Canada, Tahini restaurants, kondigde op 18 augustus aan dat het al zijn geldreserves in bitcoin heeft gestoken. Doordat deze bedrijven allemaal de keuze maken om hun geld om te zetten in bitcoins, voorkomen zij mogelijk dat hun waarde verdampt door de inflatie. Onder andere de schrijver van Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, verwacht dat een economische crisis aanstaande is.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.263,21 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.263,21 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...