Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) logo’s nu te zien op NASCAR-auto van Darrell “Bubba” Wallace

Op de auto van Darrell “Bubba” Wallace, professioneel NASCAR-coureur, zullen voortaan meerdere Bitcoin (BTC) logo’s te zien zijn als onderdeel van een nieuwe sponsorovereenkomst.

- Advertentie -

Jack Dorsey, CEO van Twitter en Square, onthult op 15 juli de nieuwe look voor de auto van Wallace met sponsoring van de Cash App van Square. Op het nieuwe lakwerk is het bitcoin logootje meerdere malen te zien alsmede de Cash App, de betaal-app van Square dat bitcoin accepteert.

Wallace is momenteel de enige zwarte Amerikaan in NASCAR en tegelijkertijd een van de meest succesvolle ooit. Hij was recentelijk groot in het nieuws voor het aandringen met success dat de confederatievlag wordt verbannen van de sport tijdens de Black Lives Matter protesten. Deze confederale vlag van de zuidelijke staten wordt vaak gezien als een symbool voor racisme.

Ook kwam Wallace in het nieuws toen hij dacht dat hij een touwstrop of beulsknoop vond in zijn garage wat tevens wordt gezien als een symbool van het racisme in de VS. Achteraf bleek het echter om een trekkoord te gaan voor de garagedeur. Dat beviel president Trump niet die vervolgens op Twitter Wallace beschuldigde van de kijkcijfers te laten tanken, terwijl ze juist stegen.

Het is inmiddels bekend dat Dorsey een groot fan is van bitcoin. Hij voegde eerder dit jaar een bitcoin emoji toe op Twitter en noemde recentelijk de white paper van bitcoin “poëzie.” Eind mei bleek uit een onderzoek dat het aantal vermeldingen van bitcoin op Twitter vrijwel exact de marktkapitalisatie van bitcoin nabootst.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.773,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.849,95 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.850,78 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.907,61 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.773,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.849,95 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.850,78 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.907,61 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...