Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) macro update van David: Explosieve omgeving

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag delen we ‘m als freebie met het grote publiek!

Het is een spannende week geweest en David gaf het zowel in onze discussiegroep op Telegram, in onze omgeving voor members als in zijn column van gisteren al aan: geduld is goud! We zitten nog in de $9.000-zone en zijn twee keer flink uit de $10.000-zone gevallen. Er zit nog een hoop euforie in de markt en veel mensen denken uiteraard dat we naar boven gaan. Die kans is aanwezig, maar het is geen gegeven! We hebben te maken met een explosieve omgeving die snel om kan slaan. Het zijn dit soort momenten die een flinke deuk kunnen slaan in je portfolio, maar tegelijk kansen kunnen bieden. Wat laten de grafieken zien en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk op inspelen? David legt het je in deze wekelijkse update uit! Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

- Advertentie -

Vaker technische analyses van David ontvangen? Meld je aan voor 30 dagen gratis proefperiode op onze omgeving voor members en ontvang naast deze wekelijkse analyse, dagelijks koersupdates, trading signals, uitleg en toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.904,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.981,92 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.986,66 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.034,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.034,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.904,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.981,92 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.986,66 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...