David van Ineveld David van Ineveld
25/02/2020 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2020 18:15

Bitcoin (BTC) macro update van David: Explosieve omgeving

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag delen we ‘m als freebie met het grote publiek!
Het is een spannende week geweest en David gaf het zowel in onze discussiegroep op Telegram, in onze omgeving voor members als in zijn column van gisteren al aan: geduld is goud! We zitten nog in de $9.000-zone en zijn twee keer flink uit de $10.000-zone gevallen. Er zit nog een hoop euforie in de markt en veel mensen denken uiteraard dat we naar boven gaan. Die kans is aanwezig, maar het is geen gegeven! We hebben te maken met een explosieve omgeving die snel om kan slaan. Het zijn dit soort momenten die een flinke deuk kunnen slaan in je portfolio, maar tegelijk kansen kunnen bieden. Wat laten de grafieken zien en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk op inspelen? David legt het je in deze wekelijkse update uit! Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!
Vaker technische analyses van David ontvangen? Meld je aan voor 30 dagen gratis proefperiode op onze omgeving voor members en ontvang naast deze wekelijkse analyse, dagelijks koersupdates, trading signals, uitleg en toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie