Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) ondanks daling nog steeds bullish volgens analisten

Gisteren vond de halving plaats. Veel analisten hadden een flinke beweging omhoog verwacht, maar in plaats daarvan daalde bitcoin 15%. In de afgelopen dagen zag bitcoin (BTC) een flinke stijging naar de $10.100 toe, echter zakte hij stevig en staat hij op moment van schrijven op $8.750.

Ondanks deze daling deed een prominente wall street miljardair een opmerkelijke voorspelling. Hij voorspelt dat bitcoin aan het einde van het jaar de $20.000 gaat bereiken.

- Advertentie -

Galaxy Digital Directeur, Mike Novogratz vertelde in een interview met CNBC dat hij nog steeds erg bullish is wat bitcoin betreft. Hij zei dat door de maatregelen van overheden en de grote liquiditeit bitcoin kan stijgen naar $20.000 tegen het einde van het jaar.

Novogratz was echter niet de enige die zich positief uitliet over bitcoin, ook de legendarische hedgefundmanager Paul Tudor Jones is de cryptowereld in gestapt. Veel investeerders beschouwen het instappen van grote investeerders als iets zeer positiefs. De aanname is dat veel mensen geïnteresseerd zullen raken in bitcoin omdat dit soort prominente investeerders dat nu ook zijn.

Volgens Novogratz zijn de vooruitzichten op basis van technische analyse positief. Toen bitcoin in korte tijd ruim 50% daalde, verwachtten weinig investeerders dat bitcoin zo sterk terug zou komen.

Tijdens deze drop was er één trader die zich zeer positief uitliet op Twitter, hij deelde een analyse die hij ‘the bottom’ noemde en gaf daarbij argumenten waarom volgens hem de bodem bereikt was. Hij schetste daarbij ook een scenario en deze is vervolgens ook uitgekomen.

Ook nu blijft deze trader bullish ondanks de volatiliteit, en gaf daarbij 5 argumenten.

  1. De meest recente drop was een goed moment voor bitcoin om even af te koelen, de kopers vingen dit goed op.
  2. Bitcoin hield de moving averages mooi aan en bleef dus op koers van zowel de 50 daags moving average, en de 200 daags moving average.
  3. Bitcoin zit in de derde elliot wave die mogelijk bevestigd kan worden.
  4. De drop hield de trend intact
  5. Er is ruimte voor een bullish patroon

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.325,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.128,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.168,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.199,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.220,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.325,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.128,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.168,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.199,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.220,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...