Home Nieuws Bitcoin nieuws 'Bitcoin (BTC) prijs van $500.000 een kwestie van tijd,' aldus gebroeders Winklevoss

‘Bitcoin (BTC) prijs van $500.000 een kwestie van tijd,’ aldus gebroeders Winklevoss

Wie veel crypto-nieuws leest komt zo nu en dan wilde prijsvoorspellingen tegen. Sommigen denken dat bitcoin (BTC) naar de nul gaat zakken, andere denken juist dat het andere uiterste mogelijk is. De gebroeders Winklevoss, bekend van de Gemini cryptocurrency exchange, denken dat een bitcoin prijs van $500.000 slechts een kwestie van tijd is.

- Advertentie -

In een recente aflevering van de podcast van Peter McCormack gingen de gebroeders dieper in op hun prijsvoorspelling. Volgens hun is “het spel nog niet begonnen,” waarmee ze doelen op grote spelers die de markt nog niet hebben betreden. Maar dat begint nu langzaam te gebeuren:

“Wall Street is er nog niet. Instellingen maken momenteel geen gebruik van Bitcoin. Het is de afgelopen tien jaar een retaillfenomeen geweest. Dus Wall Street praat erover, ze zijn zich bewust van Bitcoin, maar ze staan er niet echt in vanuit ons perspectief, maar het begint te gebeuren.”

Tyler Winklevoss voegt hieraan toe: “De vraag in onze gedachten is niet zozeer of de prijs naar $500.000 stijgt, maar hoe snel.” Uiteraard weet niemand wat de toekomstige prijs van bitcoin zal zijn. De gebroeders Winklevoss brachten in augustus echter een artikel uit waarin zij hun verwachtingen onderbouwen.

De adoptie van bitcoin en crypto in zijn algemeen lijkt vooral in de afgelopen weken in een stroomversnelling te zijn gekomen. Verschillende grote bedrijven besloten bitcoin onderdeel te maken van hun reserves en PayPal staat klanten nu toe om bitcoin te kopen en bewaren. Vooral dit laatste nieuws heeft grote impact op het dagelijkse gebruik van bitcoin als betaalmiddel. Alle verkopers die PayPal accepteren, accepteren hierdoor nu ook bitcoin.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.336,80 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.360,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.376,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.435,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.590,20 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...