Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin koers stijgt bijna 10% na Square aankondiging, wie wordt het volgende beursgenoteerde bedrijf dat instapt?

De afgelopen tijd is de koers van bitcoin (BTC) weer sterk aan het toenemen en de grootste cryptocurrency op de markt doorbrak eergisteren eindelijk weer de $11.000.

In de afgelopen 72 uur is de BTC-koers elke dag met zo’n 3% gestegen en meerdere analisten speculeren dat de markt langzamerhand weer bullish wordt.

- Advertentie -

Het recente wetsvoorstel van de Trump regering voor een nieuw stimuluspakket van $1,8 biljoen omtrent de coronapandemie lijkt bitcoin een ruggensteuntje te hebben gegeven, ondanks dat de democraten het vandaag weer hebben afgewezen.

De grote aanleiding voor de koersstijging was waarschijnlijk de aankondiging van Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey. Square volgt in de voetstappen van MicroStrategy en investeerde onlangs $50 miljoen in bitcoin.

Willy Woo, een populaire analist in de crypto-markt, noemt dit “slechts het topje van de ijsberg.” Nog veel meer (onbekende) grote investeerders zouden bitcoin instappen en dat is te zien aan de enorme afname van bitcoin dat op cryptocurrency-exchanges staat. Ook Peter Brandt, een bekende analist, noemt het een grootse ontwikkeling:

Er wordt nu in de crypto-sector gespeculeerd wie het volgende grote beursgenoteerd bedrijf gaat zijn dat bitcoin koopt, en PayPal is een naam die steeds vaker voorbijschiet. Naar verluidt zou PayPal al bezig zijn met het ontwikkelingen van crypto-gerelateerde functionaliteiten.

Tevens is PayPal vele malen groter dan Square, wat zou kunnen betekenen dat de impact nog veel groter zal zijn. Ari Paul, CIO van BlockTower Capital, verwacht dat PayPal nog voor het einde van het jaar in zal stappen:

Twitteraar en trader ‘Salsa Tekila’ kijkt al uit naar de $13.000, in zijn optiek is dit weerstandslevel namelijk de allerbelangrijkste op macroniveau voor bitcoin.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.718,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.686,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.744,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.750,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.782,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.718,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.686,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.744,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.750,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.782,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...