Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

PayPal liet al in maart weten serieus met cryptocurrency bezig te zijn

Misschien wel ’s werelds grootste online betalingsverwerks, PayPal, is actief bezig met crypto-gerelateerde projecten. Dat liet het bedrijf al op 20 maart weten in een brief gericht aan de Europese Commissie, waarin geschreven werd dat het bedrijf “unilaterale en tastbare stappen” heeft genomen.

Het in San Jose gebaseerde bedrijf heeft volgens zichzelf wereldwijd meer dan 300 miljoen actieve gebruikers. PayPal werd medio 2019 lid van de Libra Association, een crypto-project van Facebook. Het bedrijf verliet het project echter weer in oktober 2019 om aan zijn eigen projecten te beginnen.

- Advertentie -

De provider gaf in de brief onder andere advies over hoe de Europese Unie de opkomende digitale activa beter kan reguleren. Zo hebben ze geadviseerd dat de Europese Commissie ervoor moet zorgen dat crypto gerelateerde activiteiten onder de EU-antiwitwasregelingen komen te vallen, al zou de toekomstige Europese regelgeving op technologisch gebied neutraal moeten blijven. Daarnaast liet PayPal aan de EU weten dat het gelooft dat cryptocurrencies pijnpunten in het financiële systeem kunnen aanpakken.

Eerdere geruchten

Eerder in juni gingen er al geruchten rond over PayPal in relatie tot crypto activa. Zo zouden ze mogelijk bezig zijn geweest met het ontwikkelen van een eigen digitale wallet, echter heeft PayPal nooit laten weten of de speculatie ook echt waar is of niet. Gek genoeg wist het bedrijf rond dezelfde tijd twee crypto-gerelateerde vacatures te plaatsen voor blockchain– en crypto-ontwikkelaars.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.404,18 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.404,18 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...