bitcoin_BTC_sinds_zondag_niet_onder_de_7200_dollar_uitgekomen

Bitcoin (BTC) sinds zondag niet onder $7.200 uitgekomen

0

Sinds begin augustus heeft Bitcoin (BTC) het hoogste niveau van stabiliteit vertoont sinds 15 maanden geleden. Ook in september is de de volatiliteit van Bitcoin relatief laag in vergelijking met andere cryptocurrencies, en de BTC-prijs is sinds zondagochtend 2 september niet onder de $7.200 uitgekomen. De waarde van Bitcoin heeft meerdere malen zelfs kortstondig de $7.300 overtreden en handelt op het moment van schrijven ook voor maar liefst $7.308.

bitcoin_BTC_sinds_zondag_niet_onder_de_7200_dollar_uitgekomen_grafiek

Een verdere grote stijging omhoog lijkt vanwege het gebrek aan momentum en volume voorlopig echter niet aan de orde, maar de stabiliteit van BTC kan wel worden beschouwd als een positieve indicator voor herstel op de middellange termijn. Hoewel het herstel van Bitcoin in de afgelopen maand, waarbij het van $6.000 tot boven de $7.200 steeg, in vergelijking met eerder rebounds dit jaar vrij langzaam gebeurde, zou het wel voldoende kunnen zijn om Bitcoin op de korte termijn de support levels van $7.500 en $7.800 te kunnen laten testen.

Mocht Bitcoin op de korte termijn de $7.800 aantikken, is het gezien de trend van dit jaar en het gebrek aan volume, zeer aannemelijk dat er toch weer dalende lijn zal vertonen. Voorspellingen van onder andere Arthur Hayes dat Bitcoin eerst tot de $5.000 zal moeten zakken voordat er een einde kan komen aan de bearmarkt, zijn misschien wat overdreven, maar de verwachting van Tom Lee dat Bitcoin aan het eind van dit jaar weer $20.000 waard zal zijn is vanwege de huidige situatie niet heel aannemelijk. Eind deze maand gaan we immers alweer het laatste kwartaal van 2018 in.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws