Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) whale Joe007 is plotseling positief over deze twee altcoins

Joe007, een populaire bitcoin (BTC) whale, dat is iemand met een enorme hoeveelheid BTC in bezit, heeft meestal niets positiefs te melden over andere cryptocurrencies buiten bitcoin.

Joe007 noemt de meeste altcoins “shitcoins,” maar hij liet zich gisteren plotseling positief uit over twee altcoins. De eerste daarvan is UNUS SED LEO (LEO).

- Advertentie -

In een gezonde wereld zou een extreem lage correlatie door LEO het een wenselijk diversificatie-instrument maken als het gaat om het samenstellen van cryptoportefeuilles. Maar cryptohandelaren zijn natuurlijk te druk met het achterna zitten van de nieuwste shitcoin van de dag pomp om er zelfs maar op te letten.

Aldus Joe007 in antwoord op Larry Cermak, onderzoeker bij The Block Crypto, over de afnemende correlatie tussen verschillende cryptocurrencies. LEO is een ERC-20 token dat draait op Ethereum (ETH). Het is tevens een utility token van iFinex, het moederbedrijf van cryptocurrency-exchange Bitfinex.

De andere altcoin waar Joe007 positief over was is de Binance Coin (BNB). BNB is tevens een utility token, maar dan van cryptocurrency-exchange Binance.

Ik beschouw LEO of BNB eigenlijk niet als shitcoins, omdat ze in de eerste plaats geen geld (“munten”) proberen te zijn. Het zijn eerder op aandelen lijkende gecentraliseerde crypto-activa.

Dat is enigszins frappant aangezien Joe007 onlangs nog uithaalde naar Binance. Joe007 haalde recentelijk ook vaker uit naar de decentralized finance (DeFi) markt. Hij noemde het eerder ponzifraude en zei onlangs dat hij denkt dat er veel verliezers in die markt zullen zijn.

Joe007 is een wat controversieel figuur in de cryptocurrency-markt. Doordat hij een van de grootste handelaren is op de markt wordt hij nauw gevolgd in de gemeenschap.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.859,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.859,80 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...