Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) zakt mogelijk onderuit patroon, $15.000 eerstvolgende support

Bitcoin (BTC) zakt mogelijk onderuit patroon, $15.000 eerstvolgende support

- Advertentie -

Vanochtend was op Crypto Insiders te lezen dat de bitcoin (BTC) koers na de snelle rally van de afgelopen dagen nu wat af aan het koelen is. De koers vormde zodoende een dalend driehoekspatroon wat een voorteken kan zijn van een daling. Op dit moment lijkt bitcoin hier aan de onderzijde van uit te breken.

Bitcoin (BTC) zakt mogelijk uit patroon

Sinds het bereiken van de high bij $15.969 op 6 november vormde bitcoin steeds iets lagere highs. De lows van de koersschommelingen werden echter op gelijke hoogte gevormd waardoor een dalend driehoekspatroon te zien is op de grafieken.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $15.170 op cryptocurrency exchange Coinbase en dus lijkt bitcoin uit dit patroon te zakken. Mocht de uitbraak doorzetten dan zou bij $15.000 de eerstvolgende support gevonden kunnen bieden. Dit is op dit moment precies waar de koers een stuiter vanaf heeft kunnen maken.

Op basis van het driehoekspatroon zou het technische target echter ongeveer bij $14.650 komen te liggen. Hier vlak boven kan de 100-uurs Moving Average (MA) bij $14.765 steun bieden.

Op de hogere tijdsframes is de markt nog altijd overkocht, wat niet gek is na de snelle stijging van de afgelopen dagen. Een flinke correctie zou overigens niet ongewoon zijn. In het verleden heet bitcoin vaak laten zien dat correcties van tot wel 30% vrij vaker voorkomen.

Volgens de bekende analist Willy Woo is een zogenaamde blow-off top onwaarschijnlijk. Dit is een koersbeweging die kenmerkend is door een enorme daling vlak na een snelle opwaartse beweging.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.075,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.102,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.102,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.180,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.341,70 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...