Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin community houdt online pokertoernooi in strijd tegen COVID-19 met bekende gezichten

Bitcoin community houdt online pokertoernooi in strijd tegen COVID-19 met bekende gezichten

Ook de cryptocurrency community helpt mee in de strijd tegen het coronavirus. De bitcoin (BTC) gemeenschap organiseert deze week een online pokertoernooi met bekende gezichten uit de crypto-industrie en iedereen kan meedoen.

- Advertentie -

Het ‘Crypto vs. COVID Charity Poker Tournament,’ georganiseerd door Satstreet en The Giving Block, wordt donderdag 9 april om 8 uur EST gehouden, wat helaas in Nederland op vrijdag 10 april om 2 uur ’s nachts zal zijn.

Iedereen is welkom om mee te doen aan het evenement, maar er is een maximum van 2.000 deelnemers. Van de opbrengsten zal 50 procent gedoneerd worden aan non-profit organisaties voor de bestrijding van het coronavirus. De andere 50 procent wordt verdeeld onder de winnaars.

Alex Wilson van The Giving Block meldt dat hij meer wilde doen in deze crisistijd dan alleen maar vragen om donaties:

We waren op zoek naar een manier om de reactie van de community op onze campagne te vieren, iets dat mensen samenbracht rond het idee van geven. Om welke reden dan ook lijken veel mensen in deze branche pokerspelers te zijn.

Jon Lister van Satstreet zegt dat hij op het idee kwam na een ontmoeting met The Giving Block:

We waren het er allemaal over eens dat een online pokertoernooi, terwijl veel mensen thuis worden opgevangen, een geweldige manier zou zijn om geld in te zamelen voor goede doelen in de frontlinie van COVID. Het was ongelooflijk om steun te krijgen van mensen en bedrijven in de hele branche.

Bekende figuren uit de industrie die meedoen aan het toernooi zijn onder andere Charlie Lee van Litecoin, Peter McCormack van de Bitcoin podcast, Charlie Shrem van Bitcoin Foundation, Joey Krug van Pantera Capital, Dan Hedl van Kraken, David Nage van Arca, Tone Vays en Ed Moncada van Blockfolio en voormalig World Series kampioen. Charlie Lee meldt dat dat hij enige winsten ook onmiddelijk zal doneren.

Het toernooi zal live worden gestreamd en de toegangsprijs is $100 (92 euro). Men kan zich via de volgende link aanmelden: https://www.cryptocovid19.com/

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

De koers van bitcoin lijkt volgens Michiel dan eindelijk die volgende move te maken! Bekijk de zijn koersupdate van vanochtend om te zien naar welke niveaus hij kijkt!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.143,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.200,52 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.210,56 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.212,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.239,39 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...