Bitcoin dendert door, is een bull markt bijna zeker?

Bitcoin dendert door en zelfs veel van de conservatievere indicatoren zijn in lijn met bitcoins breakout. Op moment van schrijven is de bitcoin koers $8.096 op CoinMarketCap. Bitcoin bevindt zich op een prijsniveau dat we voor het laatst zagen in mei 2018.

In alleen al de afgelopen week steeg bitcoin met 40% en het volk dat bitcoin ergens halverwege april kocht werd getrakteerd op een stijging van meer dan 60%. Niet geheel verrassend hebben de analisten die de positieve koersgang voorspelden reden voor een feestje. Zo zegt Willy Woo, die in april beweerde met 95% zekerheid zeker te weten dat bitcoin een bodem had gevonden op $3.000, dat een bull markt er bijna 100% zeker zit aan te komen.

Advertentie

Daarnaast werden er andere winsten behaald. Zo bereikte bitcoin, zelfs twee dagen op rij, een record aan dagelijks volume en deed CME Group uit de doeken dat zij gisteren recordvolumes aan bitcoin futures noteerden.

Wat ligt ten grondslag aan deze rally? Er wordt beweerd dat de spanningen tussen Amerika en China, op het gebied van handel, er iets mee te maken hebben. Anderen, waaronder mede-oprichter van Fundstrat, Tom Lee, geven aan dat het jaarlijkse Consensus evenement ook een factor is die de prijs van bitcoin opdrijft. Opmerkelijk is dat het evenement vorig jaar niet tot nauwelijks invloed had op de koersen, maar wellicht heeft dat te maken met het feit dat eBay een opvallende sponsor is dit jaar.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.724,81 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.676,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.699,82 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.724,94 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€6.740,32 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.741,20 Kopen
Laatste nieuws