Home Nieuws Bitcoin nieuws "95% kans dat bitcoin de bodem al heeft bereikt"

“95% kans dat bitcoin de bodem al heeft bereikt”

Nu bitcoin (BTC) al lange tijd ver boven de lows van een aantal maanden geleden handelt, wordt het steeds aannemelijker dat de bodem achter de rug is. Ook crypto-analist Willy Woo verwacht dat we vanaf hier weer omhoog zullen gaan.

Tijdens een debat tussen analisten over of de bodem al bereikt is, was Woo het meest positief. Hij schat in dat er 95% kans is dat bitcoin de bodem al heeft bereikt:

Ik zwem in gegevens en je ontwikkelt zo een soort intuïtie. Ik zou zeggen een kans van één op twintig tot één op veertig dat deze bodem doorzakt. Dus dat is 95%-97,5% kans dat de bodem bereikt is. Ik zou zeggen dat als we onder $4.300 zakken, de bears erg veel geluk hebben.

- Advertentie -

Ook Tuur Demeester is positief over de toekomst, echter is hij iets minder positief over of de bodem al bereikt is. Hij acht die kans op 80%, terwijl Tone Vays denkt dat die kans slechts 40% is.

Tijdens het debat vergeleek Woo bitcoin met de Nasdaq:

De Nasdaq was in wezen de adoptiecurve van het internet. En bitcoin is eigenlijk de adoptiecurve van de digitale schaarste van het internet, de digitale versie van goud. Terwijl we ons in dit digitale tijdperk begeven, terwijl we zien hoe al deze dingen die we in de echte wereld zien worden opgegeten door software, zien we ook de behoefte aan digitale schaarste en een monetair instrument dat van nature digitaal is en op internet wordt verhandeld. En in dat opzicht denk ik dat het zelfs belangrijker is dan internet.

Niet iedereen was echter positief. Vays verwacht namelijk dat “bitcoin een manier zal vinden om de zielen van mensen te verpletteren”. Al met al zijn de meeste analisten positief dat de bodem nu achter de rug is, en dat we langzaam weer omhoog mogen gaan kijken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.152,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.216,96 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.219,26 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.229,19 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.437,94 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.