David van Ineveld David van Ineveld
26/05/2023 10:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/05/2023 10:00

Bitcoin, ethereum en fantom analyse: Ik volg nog steeds mijn plan

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin, ethereum en fantom analyse: Ik volg nog steeds mijn plan

In mijn nieuwe bespreek ik de huidige stand van zaken rondom bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en fantom (FTM). Na een korte afwezigheid ben ik weer terug jullie bij te praten over de recente ontwikkelingen in de cryptomarkt!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Dit niveau is belangrijk voor bitcoin

Ik begin mijn analyse met bitcoin. Mijn strategie van accumulatie, die ik begin dit jaar uiteenzette, is nog steeds van kracht. We bevinden ons in een periode van accumulatie op strategische niveaus. Hierbij is de 200-weken Moving Average (MA) voor bitcoin belangrijk, die momenteel rond de $25.000 ligt. Als deze MA standhoudt, kan dit de basis vormen voor een nieuwe rally.

Ook kijk naar ethereum. Hoewel de grafiek van ethereum wat rommeliger is dan die van bitcoin, blijft ook hier mijn strategie van accumulatie gelden. Een belangrijk supportniveau ligt rond de $1.750, dat samenvalt met de 21-weken MA.

Advertentie

Fantom bereikt $0,31

Tot slot bespreek ik fantom, mijn nieuwe favoriet voor de komende bullrun. De crypto heeft onlangs een belangrijk niveau rond de $0,31 bereikt. Mocht bitcoin door de 200-weken MA heen zakken, dan zie ik kansen voor fantom rond de $0,30 en lager.

Al met al is het belangrijk rustig te blijven en een langetermijnvisie te behouden. Ik zie de huidige marktontwikkelingen dan ook als een kans om te accumuleren voor de lange termijn. Bekijk mijn video hierboven om de gehele analyse the zien!

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie