Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin nu groots te zien op trams en reclameborden in een van de grootste financiële centra ter wereld

Grote bitcoin (BTC) advertenties zijn nu te zien in de straten van Hong Kong. Sinds 11 september rijden aantal trams door Hong Kong die volledig bedekt zijn met bitcoin afbeeldingen. Ook zijn meerdere grote reclameborden in de stad te zien met het bitcoin symbool erop en de tekst “Be your own bank.”

- Advertentie -

Een aantal van deze trams en reclameborden bevatten ook de volgende teksten:

Schaars. Deelbaar. Overdraagbaar. Controleerbaar. Fraudebestendig. Bitcoin is beter in goud dan goud.

Meer Amerikaanse dollars zijn in 2020 gedrukt dan in 2009 bestonden. Er zullen slechts ooit 21 miljoen Bitcoin bestaan.

Zodra een nieuwe technologie over je heen rolt, en je bent geen onderdeel van de stoomwals, dan ben je onderdeel van de weg.

De “Bitcoin Tram” campagne is gelanceerd door de Bitcoin Association van Hong Hong. De campagne is gefinancierd door donaties uit de crypto community. Volgens een woordvoerder werden alle donaties in bitcoin betaald.

We hopen dat de campagne ons de gelegenheid zal geven om te bespreken hoe bitcoin past in een snel digitaliserende wereldeconomie, de kansen en gevaren van drastische technologische vooruitgang en de implicaties van digitale, verifieerbare schaarste.

Aldus de Bitcoin Association van Hong Kong. De “educatieve” campagne kan veel betekenen voor de adoptie van bitcoin aangezien de trams de komende weken nog door Hong Kong zullen rijden, een van de grootste financiële centra van de wereld.

In augustus was ook al de voorpagina van een van Hongkongs populairste kranten volledig gewijd aan bitcoin. Kort daarvoor lanceerde Grayscale Investments een nationale advertentiecampagne omtrent digitale valuta op de Amerikaanse tv.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.289,31 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.289,31 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...