Kopieer de handelingen van onze analisten 30 dagen gratis

‘Bitcoin (BTC) zal je nooit laten vallen,’ valt te lezen op paginagrote advertentie in Hongkongse krant

Bitcoin (BTC) zal je nooit laten vallen” valt in koeienletters te lezen op de voorpagina van een van Hongkongs populairste kranten. Een hele bladzijde werd aan Bitcoin besteed, het is echter niet helemaal duidelijk waarom. Zo wordt er geen bedrijf genoemd of uitgelegd waar je bitcoin kan kopen.

De advertentie, welke je hier kan vinden, is vandaag te zien in de Apple Daily, een van de populairste kranten van het land dat getroffen is door wijdverspreide onrust. Onder het grote bitcoin logo valt in het Engels te lezen: “Bitcoin zal je nooit laten vallen.” Vervolgens wordt in de advertentie vermeld:

“Bitcoin is digitaal geld. Het wordt niet uitgegeven of gecontroleerd door een overheid of bedrijf. Niemand kan u ervan weerhouden transacties op het netwerk uit te voeren en het kan niet worden afgesloten. Bitcoin is voor iedereen beschikbaar, ongeacht hun nationaliteit, geslacht of overtuiging.”

- Advertentie -

“Banken, jullie laten mij vandaag niet vallen, ik laat jullie vallen,” valt daarnaast te lezen. Het is onduidelijk van wie de advertentie is, zo is er geen logo of merknaam van een bedrijf te zien. Wel is de CEO van de krant extra getroffen door de Chinese inmenging, waardoor het begrijpelijk is dat juist de Apple Daily deze advertentie plaatst.

De CEO werd namelijk op 10 augustus gearresteerd omdat hij de controversiële veiligheidswet heeft overtreden. Het kantoor van de krant werd vervolgens bestormd door de autoriteiten. Zijn arrestatie en de acties tegen de krant veroorzaakten een grootschalige actie van de bevolking.

Als protestactie besloten Hongkongers namelijk om de krant massaal te kopen. Hierdoor steeg de aandelenprijs van het moederbedrijf van de krant met maar liefst 1.100%. Kortom, de Apple Daily is een passende krant voor een paginagrote advertentie over Bitcoin!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.282,58 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.166,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.205,69 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.231,69 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.166,06 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.205,69 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.231,69 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.282,58 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...