Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin (BTC) advertenties van Grayscale verschijnen vanaf volgende week op de tv

Grayscale Investments, een grote cryptocurrency beleggingsfonds beheerder, gaat volgende week met een nationale advertentiecampagne beginnen op de tv in de Verenigde Staten. Dat kondigt Barry Silbert, CEO van Grayscale, 7 augustus op Twitter aan:

We gaan crypto naar de massa brengen.

- Advertentie -

Aldus Silbert, die meldt dat advertenties voor Grayscale zullen verschijnen op grote tv-kanalen als CNBC, MSNBC, FOX en FOX Business. Grayscale biedt beleggingsfondsen aan voor crypto’s als bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ethereum (ETH), ethereum classic (ETC), litecoin (LTC), stellar lumens (XLM), xrp (XRP) en zcash (ZEC).

Volgens Crypto Dog, een populaire cryptocurrency-analist op Twitter, betekent dit dat we in een bull-markt zitten.

Het is niet de eerste keer dat Grayscale advertenties uitzendt. Vorig jaar draaide het bedrijf een campagne met het bericht “laat goud vallen.” Deze viel echter slecht in de smaak en de hoop is dat deze nieuwe campagne zich meer richt op de educatie van cryptocurrencies naar het grote publiek.

Ook de Winklevoss tweeling, oprichters van de Gemini exchange en bekend van de Facebook rechtszaak, adverteren hun zaak op grootschalig niveau. Begin vorig jaar reed een grote bus met “crypto without chaos” door de straten van New York.

Grayscale diende onlangs nog een aanvraag in bij de Securities and Exchange Commission (SEC) omtrent het ethereum fonds. Silbert zei vorige maand dat we nu het punt voorbij zijn dat het onmogelijk is voor de VS om bitcoin nog te verbieden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.271,85 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.271,85 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...