Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) kan niet meer verboden worden in Amerika, zegt Grayscale CEO Barry Silbert

Barry Silbert, CEO van Grayscale Investments, een groot investeringsbedrijf dat institutionele crypto-beleggingsproducten aanbiedt, zegt dat het niet meer mogelijk is voor de Verenigde Staten om bitcoin (BTC) te verbieden.

De Grayscale CEO meldt op 16 juli in een gesprek met investeerders dat hij optimistisch is over de kans dat de regelgeving omtrent cryptocurrencies in de Verenigde Staten gaat verbeteren.

- Advertentie -

Voor de allereerste keer zijn we voorbij het risico dat bitcoin verboden kan worden. Er is genoeg steun in Washington, D.C. van beleidsmakers en regelgevers dat Bitcoin bestaansrecht heeft en uiteindelijk kun je het niet afsluiten.

Silbert meldt dat er nu een veel betere relatie is tussen de markt en Amerikaanse toezichthouders. Dit komt voornamelijk door de inspanningen vanuit groepen als de Blockchain Association en Coin Center. Beide groepen hebben zich regelmatig gunstig uitgesproken over cryptocurrency- en blockchain-bedrijven tegenover toezichthouders als de Securities and Exchange Commission (SEC).

Als industrie zijn we gewoon veel beter af dan we ooit geweest zijn vanuit een relatieperspectief in D.C. [Deze twee groepen] informeren beleidsmakers over de voordelen van deze technologie in deze activaklasse. Het catastrofale regelgevingsrisico dat misschien eerder in D.C. bestond, ligt achter ons.

Aldus Silbert. Onlangs meldde zijn collega, Michael Sonnenshein, dat het slechts een kwestie van tijd is wanneer de SEC een bitcoin exchange-traded fund (ETF) zal goedkeuren.

Onlangs kwam naar buiten dat Grayscale een recordbedrag van $1 miljard zag binnenstromen in de eerste helft van 2020. Het bedrijf heeft dit jaar enorme hoeveelheden bitcoin ingekocht, maar de laatste paar weken is door de lage volatiliteit dit weer sterk afgenomen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.004,39 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.004,39 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...