Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin whale Joe007 over coronavirus: "Dit is de grootste economische schok van...

Bitcoin whale Joe007 over coronavirus: “Dit is de grootste economische schok van onze generatie”

- Advertentie -

De crypto whale met de naam Joe007, die in februari en maart meer dan $20 miljoen winst maakte op cryptocurrency exchange Bitfinex, zegt dat hij verwacht dat de wereldwijde economie nog verder weg zal zakken. Hij voorspelt vlagen van volatiliteit doordat de overheid de traditionele markten wil stimuleren en het werkloosheidscijfer aan wilt pakken.

Het gaat een van de grootste economische schokken worden van onze generatie. Het zal zich ontwikkelen in vlagen. Er zal valse hoop gegeven worden welke vervolgens teniet worden gedaan. De focus van de crisis zal verschuiven naar verschillende gebieden. Pogingen om een ​​crisis te verlichten en op te lossen, zullen tot meer puinhoop leiden.

De whale, iemand met grote hoeveelheden cryptocurrency, verwacht dat investeerders hun activa om zullen zetten in Amerikaanse dollars. Dit zorgde er eerder in maart al voor dat de aandelen- en cryptomarkten flink op de proef werden gesteld.

Tenzij er iets drastisch verandert, verwacht ik dat investeerders eerst zullen vluchten naar USD liquiditeiten, met de nodige gevolgen voor de prijs van BTC (en crypto in het algemeen).

Joe007 zegt dat politici, centrale banken en toezichthouders alles zullen proberen om hun economie draaiende te houden, maar dat niets het feit dat mensen niet meer naar hun werk gaan, kan verlichten.

De meest schaarse grondstof ter wereld is menselijke tijd. Menselijke tijd die wordt toegepast op productieve activiteiten is wat de economie tot stand brengt en alles produceert wat we als vanzelfsprekend beschouwen. En dat kan het printen van geld niet compenseren.

Vrijdag 10 april om 20:00 uur organiseren we een Ask Me Anything (AMA) sessie met David en Michiel. Stel je vragen en discussieer live met ons mee!

Afgelopen maand hebben we kunnen aanschouwen – zo medio maart – dat de koers van bitcoin meeging in de leegstroom van beurzen wereldwijd. Kan bitcoin na deze pullback de rug rechten? Lees verder in de analyse van Michiel!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.522,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.237,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.251,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.280,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.346,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...