Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

CEO miljardenbedrijf legt uit waarom hij bijna een half miljard in bitcoin (BTC) heeft gestopt

Micheal Saylor, de CEO van MicroStrategy, legt in een interview met Anthony Pompliano uit waarom zijn bedrijf onlangs een enorme positie in bitcoin (BTC) heeft ingenomen. Het bedrijf staat in het cryptoruim bekend voor zijn investering van $250 miljoen.

Volgens Saylor is er een probleem met het bezitten van contanten als een lange termijn beleggingsstrategie en verwijst hiermee naar de contra-intuïtieve stijging van obligaties en aandelen. Contant geld zou namelijk juist wegsmelten in de obligatie en aandelenmarkt wat volgens hem zonde is.

- Advertentie -

De CEO is er sterk van overtuigd dat elke intelligente belegger opzoek is naar aandelen die met 10 keer zijn eigen waarde kan stijgen. Als voorbeeld neemt hij de winnende formule van de afgelopen tien of vijftien jaar, een dominant digitaal netwerk dat fundamentele waarde heeft gematerialiseerd.

“Iedere intelligente belegger wil zijn portfolio x10. Dat was wat men wilde toen ze Amazon kochten in 2011, dat is wat je kreeg toen je Apple kocht toen de iPhone uitkwam. Dat is wat elke rationele winnaar krijgt; Je wilt een 10x voordeel.”

Apple, Amazon, Facebook, Google, Twitter en YouTube zijn allemaal netwerken die onze beleving van de wereld significant veranderd hebben, en ook het digitale goud zal in dit rijtje passen.

De CEO vindt het geweldig dat er zoveel innovatie is en dat er volop geëxperimenteerd wordt met DeFi. Ondanks het grote aantal cryptocurrencies blijft BTC nog altijd koning en zal Saylor een enorme hoeveelheid energie besteden om het netwerk te beschermen en te upgraden.

MicroStrategy heeft laten weten dat het zijn kasbeleid heeft aangepast zodat de meerderheid van de kasreserves in bitcoin zal zijn. Eerder deze week kondigde het bedrijf aan dat zijn laatste bitcoin aankopen in totaal $425 miljoen bedroegen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.597,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.390,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.432,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.450,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.476,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.390,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.432,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.450,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.476,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.597,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...