Roy van Krieken Roy van Krieken
20/10/2022 05:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2022 05:05

Commodities analist: “Bitcoin gaat een ‘onstuitbare rijpingsfase’ in”

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Visual Generation

Vooraanstaand analist bij Bloomberg, Mike McGlone, liet vandaag op Twitter weten dat hij erg optimistisch is over de toekomst van bitcoin (BTC). Volgens hem zou het zomaar eens kunnen dat bitcoin binnenkort ineens heel erg hard zal gaan groeien. Vooral in vergelijking tot andere investeringsmogelijkheden, zoals olie, staat bitcoin er volgens McGlone erg goed voor.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin wordt volwassen

Het Bitcoin netwerk bestaat vandaag de dag al bijna 14 jaar. Tijdens deze periode heeft het een groei laten zien waar andere financiële producten enkel van kunnen dromen. Echter, bitcoin staat nog steeds niet op dezelfde voet als meer traditionele activa zoals aandelen, goud of olie. De grote vraag bij investeerders op dit moment is wanneer dit mogelijk wel gaat gebeuren.

Volgens Mike McGlone zal dit ‘rijpingsproces’ mogelijk niet lang meer op zich hoeven laten wachten. Hij geeft aan dat een fase van extreme groei wellicht al op de loer ligt als hij kijkt naar de huidige staat van de wereldwijde markten.

“Bitcoin komt mogelijk in onstuitbare rijpingsfase: BI Crypto – Het feit dat Bitcoin niet bestond in oktober 2007, toen WTI ruwe olie voor het eerst steeg tot de huidige 84 dollar per vat, kan wijzen op het waarderingsvoordeel van de ontluikende technologie,” zei hij. 

Bitcoin naar $100.00

Eerder al was in het bitcoin nieuws te lezen dat Mike McGlone stelde dat het eigenlijk onvermijdelijk is dat de bitcoin koers vroeg of laat naar de magische grens van $100.000 zal vertrekken. Daarnaast stelde hij dat het niet vreemd is om te stellen dat de bodem mogelijk al bereikt is.

“Bitcoin bouwt een fundament rond $19.000 tot $20.000 zoals het in 2018/19 rond $5.000 deed. Het kwam wel zo laag als $3.000, en hier zijn we op $19.000. Dus dat is wat Bitcoin doet; het daalt continu tot het ineens alleen maar stijgt,”

We zullen vroeg of laat vanzelf te weten komen of Mike McGlone met zijn optimistische voorspelling gelijk krijgt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie