Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Coronacrisis maakt mensen leergierig, steeds meer mensen leren over bitcoin (BTC)

Mensen waren altijd al geïnteresseerd in Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies, echter betekent dat niet dat er hierdoor deze mensen ook daadwerkelijk allemaal investeren in crypto. Wel valt het op dat nu tijdens deze corona crisis mensen meer interesse tonen in online cursussen over Bitcoin.

Het huidige monetaire stelsel is, zeker de laatste tijd, toe aan een vernieuwing. Bitcoin is hiervoor een logische volgende stap. Hoewel het concept van bitcoin en cryptocurrency lastig kan zijn om te begrijpen, is het volgen van een Bitcoin cursus een goed begin. Het helpt mensen een visie te creëren over de huidige stand van de economie.

- Advertentie -

Door de corona crisis zitten mensen thuis en willen zij graag iets leren over hetgeen wat zij interessant vinden. Dit zou dus voor veel nieuwe investeerders kunnen zorgen. Een geluk bij een ongeluk dus. De platformen die deze cursussen aanbieden zien een toename van deelnemers. Dit merkte bijvoorbeeld Coursera sterk.

Waarom mensen ineens zo veel interesse tonen in bitcoin is niet precies te zeggen, echter zal het ongetwijfeld te maken hebben met het coronavirus. Helaas zien we de toename in interesse nog niet terug in de koers of het volume van bitcoin. Toch is het goed dat mensen de tijd nemen om te leren over bitcoin.

Wil jij ook meer leren over Bitcoin, cryptocurrency en blockchain? Neem dan eens een kijkje in de enige echte Crypto Insiders Academy!

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

De koers van bitcoin lijkt volgens Michiel dan eindelijk die volgende move te maken! Bekijk de zijn koersupdate van vanochtend om te zien naar welke niveaus hij kijkt!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.258,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.061,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.093,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.110,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.154,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.061,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.093,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.110,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.154,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.258,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...