Roy van Krieken Roy van Krieken
03/03/2024 08:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/03/2024 08:32

Crypto ontbijt: Bitcoin is niet te stoppen, SHIB activiteit explodeert

Bitcoin-BTC Shiba Inu-SHIB
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

foto: Shutterstock/Ariel Bravy

Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de rest van de dag zullen er op Crypto Insiders uitgebreidere artikelen verschijnen over deze thema’s.

Verwacht geen grote rally na bitcoin halving, zegt Deutsche bank
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin en crypto zijn niet te stoppen

Joe Lubin, mede-oprichter van Ethereum, sprak op ETHDenver over de positieve toekomst van crypto. Hij claimt dat het onderdeel is van een volgende economische supercyclus en gereed is voor een nieuw wereldsysteem.

Hij besprak de transitie naar decentralisatie in verschillende industrieën en de noodzaak hiervan, verwijzend naar de ontwikkeling van gedecentraliseerd vertrouwen als een historische verandering.

Lubin was positief over de goedkeuring van spot Bitcoin ETFs en de mogelijke goedkeuring van ETH ETFs, die het crypto-ecosysteem zouden versterken. Ondanks de weerstand van Amerikaanse regelgevers en politici, gelooft Lubin dat de voortgang van crypto onstuitbaar is en dat het huidige momentum zo enorm sterk is dat we voorlopig niet tot stilstand zullen komen.

Advertentie

SHIB koers explodeert en burn rate door het dak

De koers van SHIB is de afgelopen week enorm gestegen, maar ook de burn rate is volledig geëxplodeerd. Deze burn rate zag in februari een explosieve toename van 887% met de vernietiging van 643 miljoen SHIB. Deze opmerkelijke stijging in de activiteit heeft bijgedragen aan een significante prijsstijging van de SHIB munt, die een hoogtepunt van $0.00002250 bereikte, het hoogste niveau sinds april 2022.

Deze prijsstijging wordt toegeschreven aan grote aankopen van SHIB. Er was zelfs een opvallende aankoop door een slimme whale op Binance die voor $1.51 miljoen 75.91 miljard SHIB kocht en een winst van $614,000 (69%) realiseerde. De meme-coin leeft in ieder geval weer helemaal op en de hype is weer terug van weggeweest.

Bitcoin’s marktaandeel op bijzondere piek, altcoins verliezen terrein
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin rally overtreft verwachtingen

Een cryptocurrency strategist, bekend als Rekt Capital, heeft een optimistisch vooruitzicht voor bitcoin (BTC) gedeeld. Volgens zijn analyse op YouTube presteert Bitcoin momenteel beter dan in eerdere periodes voorafgaand aan de halving.

Rekt Capital benadrukt dat deze rally veel sterker is dan verwacht en waarschijnlijk nog enkele weken zal aanhouden, maar voorspelt dat er voor de halving een correctie zal plaatsvinden. Hij verwacht een gezonde correctie van mogelijk 10% tot 25%, gevolgd door enige tijd zijwaartse beweging.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie