Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
27/07/2022 16:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 12:51

De cryptomarkt kan hierdoor crashen!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Wil jij ook leren hoe je met technische analyse de beste crypto’s op het juiste moment koopt? Meld je dan hier aan voor Wiebe’s masterclass van aankomende donderdag!

De SEC is een onderzoek naar Coinbase gestart. De SEC is vergelijkbaar met de Autoriteit Financiële Markten in Nederland. De SEC zegt namelijk dat Coinbase verschillende crypto’s op hun platform heeft laten verhandelen die niet geregistreerd staan als ‘securities‘. Volgens het hoofd van de SEC vallen de meeste crypto’s onder securities en daar is speciale wetgeving voor in de VS.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

SEC doet onderzoek naar Coinbase; crasht de cryptomarkt hierdoor?

Wat betekent dit voor jou? Dit soort situaties zorgen voor veel onrust in de cryptomarkt, maar ook in de aandelenmarkt. De aandelen van Coinbase zijn de afgelopen nacht dan ook hard gedaald. ARK Invest heeft bijvoorbeeld 1,4 miljoen aandelen verkocht. Onrust kan vervolgens ook weer zorgen voor een vermindering in hoeveel crypto er gekocht wordt, omdat mensen niet weten waar ze aan toe zijn.

Op dit moment is de bitcoin (BTC) koers alleen maar omhoog gegaan. Deze stijging kan best wel eens te maken hebben met de technische analyse, en met name de Fibonnacci-niveaus waar we het in een vorige video ook over hebben gehad. De technische analyse ziet er op dit moment best goed uit, maar de fundamentele analyse is duidelijk een stuk minder goed. Om die reden is het momenteel erg onzeker wat er in de markt gaat gebeuren de komende tijd. Dat is ook de reden waarom ik zelf alleen maar achterover aan het leunen ben om te kijken hoe de situatie zich ontwikkelt.

Leren over crypto

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Ook kan je een kijkje nemen in de besloten community van Crypto Insiders. Hier leer je samen met alle andere leden over het handelen met crypto, krijg je toegang tot educatieve content en ontvang je dagelijks interessante crypto analyses. De eerste 30 dagen kan je helemaal gratis rond komen kijken. Meld je nu aan voor Premium via deze link!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie