Rico Engelbarts
08/04/2020 14:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/04/2020 14:55

Directeur groot financieel adviesbureau verwacht stijgende bitcoin (BTC) koers na halving

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Directeur groot financieel adviesbureau verwachting stijgende bitcoin (BTC) koers na halving

De algemeen directeur van deVere Group, Nigel Green, geeft aan dat bitcoin (BTC) door de aanstaande halving flink in prijs kan gaan stijgen. Green is de eigenaar en directeur van een groot internationaal bedrijf wat zich richt op financieel advies. 
De aanstaande halving zal het huidige aanbod van bitcoin splitsen waardoor er maar helft aan bitcoins beschikbaar zal zijn, in het verleden heeft dit volgens Nigel Green een flinke koopkracht veroorzaakt en hij ziet daarom geen reden waarom het niet weer zou kunnen gebeuren.
In een interview met Financial Mirror gaf hij ook aan dat bitcoin en andere cryptocurrencies zich momenteel in een zeer gunstige financiële positie zouden bevinden.

Er zit een tijdsperiode aan te komen waar we niet langer rente betalen, dit verlaagd te behoefte om fiat te houden. Het verlagen van rente heeft vaak inflatie als gevolg en dit zorgt weer voor een verlaagde koopkracht van traditionele valuta. Om deze reden wordt het aantrekkelijker om bitcoin te kopen waardoor de prijs vanzelf omhoog gedreven wordt.

Green gaf in een ander interview aan dat de gevolgen van de pandemie ook kansen voor investeerders kunnen creëren. 

Gehaaide investeerders zijn continu op zoek naar nieuwe sectoren en bedrijven om in te investeren. Op die manier hopen ze hun vermogen te kunnen behouden.

Grote tech-giganten zoals Apple, Facebook, Amazon en Alphabet (Google) zijn volgens Green mogelijk nog wel goede investeringen evenals supermarkten, zorginstellingen en farmaceuten. Ook bedrijven in pakketbezorging en elektronische apparatuur staan op zijn lijst met mogelijk goede investeringen. DeVere group heeft momenteel 80.000 klanten in haar bestand met ruim $10 miljard in aandelen in het portfolio.
De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!
De koers van bitcoin lijkt volgens Michiel dan eindelijk die volgende move te maken! Bekijk de zijn koersupdate van vanochtend om te zien naar welke niveaus hij kijkt!

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie