Timo Bult Timo Bult
02/05/2022 06:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2022 06:08

Elon Musk reageert gekscherend op Bitcoin-uitspraken Warren Buffett

Nieuws
Elon Musk reageert gekscherend op Bitcoin-uitspraken Warren Buffett

Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Gisteren was in het crypto nieuws te lezen dat de bekende investeerder en miljardair Warren Buffett nog steeds niets moet hebben van bitcoin (BTC). Volgens hem is het waardeloos en voegt de cryptocurrency niets toe. Elon Musk, misschien wel de bekendste miljardair ter wereld, laat dat natuurlijk niet zomaar gebeuren en reageerde op de uitspraken door hem te bespotten!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Buffett zou alle bitcoins in de wereld nog niet eens voor $25 kopen

Buffett is zo zuur als het om bitcoin gaat dat als hij de kans had om alle bitcoins in de wereld voor $25 zou kunnen kopen, hij het alsnog niet zou doen. “Wat moet ik ermee? Ik zou het dan alsnog weer aan jou moeten verkopen, het doet verder niets,” aldus de miljardair.

Zijn rechterhand, Charlie Munger, ging nog iets verder door Bitcoin “dom en slecht” te noemen, zoals je in dit artikel kan lezen. Eerder noemde Munger Bitcoin nog “een soort geslachtsziekte.” Kortom, ze zijn bij Berkshire Hathaway geen fan van Bitcoin.

Advertentie

Elon Musk: “Haha, hij zegt zo vaak Bitcoin”

De uitspraken gaan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij aan vooraanstaande figuren binnen de crypto-gemeenschap. Musk reageerde bespottelijk met “haha, hij zegt zo vaak Bitcoin,” waarschijnlijk doelend op het feit dat Buffett de cryptocurrency zo alsnog meer naamsbekendheid geeft.

Ook Marc Andreessen, eigenaar van een durfkapitaalinvesteringsbedrijf Andreessen Horowitz, vindt het opvallend. “Het is zo raar dat hij dit alles kan zeggen terwijl hij zonder na te denken diabetes promoot,” aldus Andreessen. Hiermee doelt hij op de snoepdozen die bij Buffett op tafel staan.

Het feit dat Bitcoin in de hoogste regionen van investeerders en overheden wordt besproken is eigenlijk al een goed teken. Het laat zien dat de cryptocurrency toch echt niet langer genegeerd kan worden. “Niemand kan stoppen met het over Bitcoin hebben,” zo stelt MicroStrategy CEO Michael Saylor.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie