Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Februari wellicht beste maand voor Bitcoin sinds december 2017

De maand februari is nu al een van de meest succesvolle voor Bitcoin (BTC), met de koers van BTC die door de psychologische grens van $10.000 schoot en met zowel de hash rate van Bitcoin als de realized cap van bitcoin die een all-time high (ATH) bereikten.

Het lijkt er nu op dat Bitcoin opnieuw een record gaat verbreken. Analisten voorspellen dat de koers een monthly close zal zien van $10.800. Als we op dit moment de maand zouden afsluiten zou februari de op twee na hoogste close ooit. In juni 2019 hadden we namelijk een maandelijkse close van $10.705 en daarvoor, in december 2017, een close van $13.878.

- Advertentie -

Met nog twee weken te gaan en ongeveer $500 aan koerswaarde die zal moeten worden ingehaald zullen de bulls aan het werk moeten. Als we naar de wekelijkse grafiek van bitcoin kijken dan zien we dat zich een golden cross vormt op de moving average; een ontwikkeling die duidt op nog een beweging naar boven.

Bullish geluiden

In het kader van de mooie prestaties van bitcoin laten ook bekende analisten bullish geluiden horen. Zo berichtte PlanB, het pseudoniem van de analist die als eerst het stock-to-flow model op Bitcoin toepaste, op Twitter dat de analist zijn voorspelling voor de komende twee jaar positief bijstelt. Volgens PlanB zal bitcoin niet meer onder de $6.000 komen en in 2021 de $100.000 aantikken.

Ook Anthony Pompliano, mede-oprichter en partner bij Morgan Creek Digital voorziet dat we volgend jaar de $100.000 gaan zien.

Traders als Willy Woo waren met het doorbreken van de $10.000 ook bullish. Afgelopen week reageerde hij op Twitter:

Deze uitbraak is het echte werk. Fundamentele investeringsactiviteiten ondersteunen deze uitbraak van $10k. 

Hoe hoog denk jij dat de koers van bitcoin gaat? Laat het ons weten in ons discussiekanaal op Telegram!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.247,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.308,28 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.308,66 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.308,75 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.345,82 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...