Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

“Ik kan niet in woorden omschrijven hoe bullish ik ben wat Bitcoin betreft”

CEO en oprichter van Global Macro Investor, Raoul Pal, denkt dat al het vertrouwen in de huidige economie is verdwenen. Aan de andere kant beweert Pal, ondanks de recente gigantische duikvlucht van de koers van bitcoin, optimistisch te zijn over de meest dominante cryptocurrency.

Zo berichtte hij in een tweet:

- Advertentie -

 

Ik kan niet in woorden omschrijven hoe bullish ik ben wat Bitcoin betreft. We riskeren het hele systeem te verliezen. Ik weet dat ze een manier zullen vinden om het systeem te redden, maar al het vertrouwen is verdwenen.

Heren/dames die in goud geloven – met jullie komt het ook goed. het is alleen dat $BTC grotere voordelen kent, maar het is ook meer risico dan goud.

Afgelopen maand heeft de cryptomarkt flinke verliezen geleden, evenals de traditionele aandelenmarkt. Dit heeft grotendeels te maken gehad met de verspreiding van het coronavirus. Grote bedrijven zijn gemiddeld 30% van hun waarde verloren en cryptocurrencies bijna 45%; en dat binnen een maand tijd. Desondanks wisten de koersen van een aantal cryptocurrencies vandaag te stijgen 

Volgens Pal loopt het huidige systeem een groot risico, ook al zou de markt overeind blijven staan. Het meeste vertrouwen is inmiddels verloren.

Cryptocurrency exchange BitMEX liet deze week ook iets weten omtrent de huidige stand van zaken. Volgens de exchange zijn de banken aan het einde van hun Latijn en doen ze te weinig moeite om de economie te ondersteunen.

Als de huidige economie blijkt te falen dan heeft Bitcoin een zonniger vooruitzicht dan goud zegt Pal. Ook al blijft de prijs van goud momenteel een stuk stabieler, Bitcoin is de afgelopen maand maar 8% aan waarde verloren.

Meer bullish geluiden

Pal is niet de enige die bullish blijft ondanks de recente duikvlucht.

Edward Snowden zei afgelopen week dat het volgens hem een goed moment is om te kopen omdat de prijs aanzienlijk is gedaald zonder dat daar een goede reden voor is.

 

Hij tweette eerder al dat Bitcoin een tegengeluid is voor censuur.

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.098,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.966,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.042,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.050,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.966,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.042,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.050,00 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.098,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Het einde van de dollar als wereldreservemunt

In juni heeft de Amerikaanse Federal Reserve meer geld geprint dan in de afgelopen 200 jaar bij elkaar. Je leest het goed. De afgelopen...