Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

JK Rowling heeft spijt van bitcoin (BTC) tweet

De auteur van Harry Potter heeft op vrijdag een tweet geplaatst waarin ze aan Leigh Cuen, een verslaggever bij Coindesk, vroeg wat Bitcoin (BTC) nou eigenlijk was en dat ze hier meer over te weten zou willen komen. Drie dagen later heeft ze duizenden berichten ontvangen met bitcoin-enthousiastelingen en heeft ze toch spijt gekregen van haar tweet.

“3. Wees nooit onverschillig over Bitcoin op Twitter” zei ze naast een hele waslijst aan dingen die ze volgens haarzelf moet vermijden. Verder zei ze: “Over punt 3: mijn mentions zitten nog steeds vol met mensen die proberen mij ertoe te brengen Bitcoin te kopen of om het mij uit te leggen. Het is erg aardig van je, maar ik zweer het, ik voel me nu volledig ingelicht over het onderwerp.”

- Advertentie -

Bekende namen in de cryptowereld deden ook hun duit in het zakje, zo ook de mede oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin, en de beheerder van het @Bitcoin twitter account.  De CEO van IOHK, Charles Hoskinson heeft er een video over gemaakt en zelfs Elon Musk reageerde op de tweets.

Al snel werden er nep Twitter accounts aangemaakt die op het account van Rowling leken en deden alsof de schrijfster zelf Bitcoin had aangekocht. De CEO van Coinbase, Brian Armstrong, reageerde op een van de nep accounts en zei dat ze op het platform moest kijken naar alle andere coins die er zijn.

Ondanks dit alles gaf Rowling aan er nog steeds niks van te snappen, zelfs niet als het in Harry Potter taal aan haar werd uitgelegd. (“Wizards still need to trust Gringotts Bank. Bitcoin fixes this.zei @Bitcoin)

“Dit begon als een grap, maar nu ben ik bang dat ik nooit meer zal kunnen inloggen op Twitter zonder dat iemand boos wordt. Ik heb geen Bitcoin. Op een dag zul je een verwarde oude vrouw op straat zien die probeerde een Harry Potter-boek te ruilen voor een aardappel. Wees aardig. Ze probeerde het te begrijpen,” tweette Rowling op 15 mei.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.297,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.115,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.185,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.209,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.297,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.115,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.185,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.209,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...