Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

John McAfee: Het is wiskundig gezien onmogelijk dat bitcoin niet naar de $1 miljoen zal gaan

John McAfee, de excentrieke miljardair en voormalig eigenaar van McAfee antivirus, zegt op Twitter op 15 april dat de prijs van bitcoin (BTC) naar de $1 miljoen zal stijgen tegen het eind van 2020.

Kom op mensen!!! Het is tijd om je basisvaardigheden in wiskunde op te frissen en wat f*^#$ng cijfers uit te rekenen!!!! Het is wiskundig gezien onmogelijk voor Bitcoin om tegen het einde van 2020 minder dan $1 miljoen waard te zijn. Bitcoins zijn geen aandelen!!! Je kunt geen aandelenparadigma’s of formules toepassen en antwoorden verwachten!

- Advertentie -

Aldus John McAfee. Hoe hij dit “wiskundig” precies heeft berekend is vooralsnog onduidelijk. Hij duidt erop dat men de gedragseconomie van de traditionele aandelenmarkt niet moet vergelijken met die van digitale valuta.

Uit een ouder bericht is te halen dat McAfee vooral kijkt naar de kosten van mining en het aantal gebruikers en transacties op de blockchain van bitcoin. Echter blijft het alsnog onduidelijk hoe hij op het jaar 2020 is gekomen.

Verder zegt McAfee dat mensen op een gegeven moment over zullen stappen van het gebruik van fiat-geld als de euro, de Amerikaanse dollar en de Chinese yen naar bitcoin vanwege lage transactiekosten. Bitcoin zal dan niet langer meer alleen gebruikt worden als opslagmiddel.

McAfee heeft zich ook uitgesproken over de hele affaire omtrent bitcoin satoshi’s vision (BSV) en Craig Wright. Craig Wright en Calvin Ayre zijn begonnen mensen aan te klagen die niet geloven dat Wright Satoshi Nakamoto, de originele bedenker van bitcoin, is.

Genoeg is genoeg! Er zijn minstens een dozijn crypto-aanhangers die de ware identiteit van Satoshi kennen. Ik kan je verzekeren, 100%, dat het NIET Craig Wright is. Deze absurde bewering van Craig is onbegrijpelijk. Mr Wright: ken je geen schaamte? Serieus meneer! ken je geen schaamte?

McAfee beweert dat hij wel de echte identiteit van Satoshi Nakamoto weet, maar dat hij deze niet wil delen. Hij heeft laten weten dat hij zich aangesloten heeft bij de #delistBSV beweging, maar nog een stap verder gaat. Nadat het bekend werd dat Calvin Ayre CoinRivet gaat aanklagen schreef McAfee dat hij Ayre zal aanklagen voor $800 miljoen:

CoinRivet aangeklaagd door Calvin Ayre. Ik heb Calvin aangeklaagd voor $800 miljoen. Calvin dat ik een moord heb gepleegd. Totaal ongegrond. Cuba is een land van het burgerlijk recht, wat rechtszaken bemoeilijkt. Ik heb zijn vermogen in andere landen echter opgespoord. Ik zal hem failliet maken.

McAfee deed zijn voorspelling van $1 miljoen voor bitcoin al eerder dit jaar. De miljardair had destijds zelfs zijn jongeheer op het spel gezet en zei dat hij deze zou opeten mocht hij het verkeerd hebben.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.166,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.993,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.007,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.039,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.081,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.993,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.007,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.039,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.081,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.166,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...