Kevin Schijven Kevin Schijven
25/02/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2019 06:00

John McAfee onderstreept voorspelling: bitcoin naar $1 miljoen

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
John McAfee voorspelt weer $1 miljoen voor bitcoin

John McAfee is opnieuw bullish over bitcoin (BTC). De excentrieke miljardair schrijft op Twitter dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin naar de $1 miljoen zal stijgen tegen het einde van 2020.
De oprichter van de software en antivirus-gigant, McAfee, deed eind 2017 op Twitter een dergelijke voorspelling. De miljardair zei dat hij zijn jongeheer op zou eten mocht hij het verkeerd hebben:


Eind 2017 steeg de prijs van bitcoin naar een hoogtepunt van bijna $20,000. Sindsdien zijn de koersen behoorlijk gedaald en valt de prijs van bitcoin iets onder de $4,000. Toch blijft McAfee achter zijn eerdere voorspelling staan:


McAfee herhaalde op 21 februari zijn voorspelling, en in tegenstelling tot andere analisten geeft hij een “harde” datum: 31 december 2020.
Het Twitter-bericht volgt na een voorspelling van Jesse Lund, vicepresident blockchain en cryptocurrencies bij IBM. Hij zei tijdens een interview dat hij ook verwacht dat BTC uiteindelijk naar de $1 miljoen zal stijgen:

McAfee beschuldigde de media in een volgende tweet dat zijn woorden te letterlijk zijn genomen, ondanks dat hij het zelf “hard date” noemde. Hij geeft aan dat hij bedoelt dat bitcoin $1.000.000 zal bereiken tegen het eind van 2020 en niet precies op 31 december 2020:


McAfee is de laatste tijd vaker in het nieuws verschenen. Begin januari zei de bitcoin-bull dat hij het gevecht zou aangaan met de Amerikaanse belastingdienst. Aan het eind van dezelfde maand bracht de miljardair een video uit waarin hij vertelt dat hij met een boot op de vlucht is geslagen voor de belastingdienst.
Tevens in januari gaf John McAfee nog aan dat hij mee zal doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020, maar dat zijn intentie niet is om de verkiezingen te winnen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie