Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws John McAfee is op een boot op de vlucht voor de belastingdienst

John McAfee is op een boot op de vlucht voor de belastingdienst

In een onlangs verschenen video vertelt John McAfee dat hij op de vlucht is geslagen voor de Amerikaanse belastingdienst. Hij zou op zijn boot op internationale wateren zitten. Dat McAfee op de vlucht is geslagen lijkt verband te hebben met een andere tweet van hem, waarin hij zegt dat hij al jaren geen belasting meer heeft betaald.

- Advertentie -

In de video vertelt McAfee, tevens kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020, dat vier leden van zijn campagneteam en zijn vrouw al zijn aangeklaagd door de IRS (de Amerikaanse belastingdienst). In diezelfde video herhaalt hij nogmaals wat hij eerder al eens zei: “Ik heb al acht jaar geen belasting meer betaald, en heb daar nooit een geheim van gemaakt.” Verder zei McAfee in zijn video:

Ze willen me het zwijgen opleggen en dat zal ik niet toestaan, ik voer mijn campagne in ballingschap op deze boot voor nu – ik zal niet toestaan dat ze me gevangen zetten en mij het zwijgen opleggen, wat ze meteen zullen doen. Waarom zouden ze dat doen? Er bestaat een risico dat ik vlucht. En dat is niet zo gek, ik ben namelijk al op de vlucht … Vandaag, crypto-community, zijn we in oorlog, en ik sta aan de frontlinie.

De crypto-liefhebber tweette begin dit jaar nog dat hij weigert belasting te betalen. Zo zei hij dat belastingen illegaal zijn, en dat hij daarom al acht jaar geen belasting heeft betaald. Hij zou al “10 miljoen dollar aan belasting hebben betaald, en geen enkele service als tegenprestatie hebben ontvangen”.

Op basis van verschillende verklaringen is McAfee op weg naar Venezuela. Echter zegt McAfee “twee jaar” op zijn boot te willen blijven zitten, en dat hij goed genoeg kan vissen om zo’n periode te kunnen overleven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.197,51 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.091,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.149,79 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.151,22 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.157,91 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...