John McAfee's bitcoin-debetkaart zal grotendeels anoniem werken.jpg

John McAfee’s bitcoin-debetkaart zal grotendeels anoniem werken

Sinds het nieuws dat John McAfee, presidentskandidaat, miljardair en bitcoin-bull, mogelijk een crypto-betaalkaart zal gaan lanceren, komt er steeds meer informatie vrij over de betaalkaart. Zo zullen gebruikers van de kaart alleen maar hun naam en adres op moeten geven om er gebruik van te kunnen maken.

Eén ding dat ik vergat te vermelden over mijn aankomende Visa/Mastercard Crypto Debit Card: ik behoud de privacy en anonimiteit die inherent zijn aan Crypto. We vragen alleen welke naam je op de kaart wilt hebben en naar welk adres je het wilt laten verzenden. Postbusnummers zijn ook goed,

In een andere tweet laat McAfee de betaalkaart zien, samen met een drankje dat hij naar verluidt met de betaalkaart gekocht zou hebben. Middels een QR-code op de achterzijde van de kaart kon McAfee bitcoins (BTC) naar de betaalkaart verzenden vanuit zijn wallet om voor het drankje te kunnen betalen.

Mensen vroegen me om de achterkant van de kaart te laten zien. Hier zijn de voor en achterkant op een tafel bij de eerste bar ooit die een Bitcoin-creditcard accepteert. De code op de achterkant is voor een van mijn test wallets. Als je me Bitcoins als een test wilt sturen, doe dat dan alsjeblieft 🙂

Sceptici geloofden niet dat de QR-code echt was waarop McAfee hen verzocht bitcoin via QR-code naar hem te sturen. Volgens hem gebeurde dit massaal:

In mijn vorige tweet suggereerde ik dat sceptici die beweerden dat de QR-code op de achterkant van mijn Bitcoin Visa-kaart niet echt was, bitcoins zouden moeten sturen om te zien of het zou lukken. Op dat moment begon de BTC binnen de stromen. Ik zou graag willen dat dit stopt. De IRS haat mij al.

Of en wanneer de betaalkaart precies zal verschijnen is op dit moment nog onduidelijk. Opvallend is dat de kaart volgens McAfee zowel als Visa als Mastercard debetkaart beschikbaar zal zijn.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€7.887,48 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.872,71 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.860,50 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.872,22 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.789,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.925,47 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.837,07 Kopen
Laatste nieuws